Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017

Της έσπασαν τα χέρια με σφυριά...

Τα γεγονότα είναι γνωστά.
Ψες κατά τις 7 το απόγευμα, μια διμοιρία εφόδου των παρακρατικών της αριστεράς εισέβαλαν στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Ασπρόπυργο, φορώντας αλεξίσφαιρα
γιλέκα με τα διακριτικά της ελληνικής αστυνομίας. Οι κουκουλοφόροι φονιάδες άρχισαν να φωνάζουν: "Αστυνομία! Πέστε κάτω" και όταν τα θύματα τους υπάκουσαν πιστεύοντας ότι είχαν να κάμουν με αληθινούς αστυνομικούς, αρχισαν να τα χτυπούν αμείλικτα, με ρόπαλα και σφυριά!

Τη στιγμή εκείνη, λίγο πριν ανοίξουν τα γραφεία για το κοινό, βρισκόντουσαν μέσα 4 άτομα, εκ των οποίων η μία ήταν κοπέλα.
Οι μανιακοί τραμπούκοι των αριστερών συμμοριών της έσπασαν τα χέρια με σφυριά, ενώ άλλο ένα άτομο παρολίγο να το θανατώσουν επί τόπου, χτυπώντας το με σφυρί στο κεφάλι.
Τα θύματα νοσηλεύονται στο Αττικόν, ενώ η κοπέλα που φέρει βαριά συντριπτικά κατάγματα στα χέρια, νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό.

Ποιος γνοιάστηκε για αυτά τα Ελληνάκια, που λίγο έλειψε να χάσουν τις ζωές τους με φρικιαστικό τρόπο;
Ουδείς!
Ούτε κόμματα, ούτε τηλεοράσεις, ούτε φυλλάδες, ούτε ραδιόφωνα.
Όλες αυτές οι ανεκδιήγητες σαύρες τις εξουσίας, που τρέχουν να αποκηρύξουν τη βία από όπου και αν προέρχεται, δεν είπαν κουβέντα, ενώ φαίνεται πως το χάρηκαν, ιδιαίτερα πάντες οι μισθοφόροι των γνωστών αντιφασιστικών οργανώσεων, αν κρίνουμε τουλάχιστον από τις θριαμβολογικές ανακοινώσεις που δημοσιεύουν στους ιστοτόπους τους.
Επι πλέον, οι επώνυμοι συμμορίτες πασίγνωστης ΜΚΟ, διοργανώνουν αντιφασιστική πορεία το Σάββατο 17/6/2017 στην πλατεία Ασπροπύργου, στην οποία σχεδόν προαναγγέλλουν τη γενοκτονία των Ελλήνων που αντιστέκονται στην αντικατάσταση τους, απο αφροασιατικές μάζες.

Ωστόσο, εκείνο που γεννάει την πιο μεγάλη φρίκη, πέραν από την αλαζονεία τους ότι αυτοί κουμαντάρουν τις περιοχές/άβατα της Αττικής, είναι το είδος και το μέγεθος της βίας, που φαίνεται πλέον να ασκούν δίχως κανέναν φόβο για πιθανές συνέπειες από τον νόμο, με την αστυνομία και τους δικαστές, να τους κλείνουν πονηρά το μάτι, πίσω από την συν-ένοχη σιωπή και την έμμεση υποστήριξη τους.
Γιατί να σπάσεις τα χέρια ενός ανθρώπου [και δη κοπέλας] με σφυριά, απο-δείχνει πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι έχεις πισωγυρίσει στα επίπεδα των δημίων του μεσαίωνα.

Αυτοί δεν είναι απλώς έμμισθοι μπράβοι της αριστερής εξουσίας. Αυτοί είναι καλά εκπαιδευμένοι δήμιοι, που απολαμβάνουν σαδιστικά τον πόνο των θυμάτων τους, όπως τον απολάμβαναν οι άρρωστοι βασανιστές, των ιεροεξεταστών του μεσαίωνα.
Κι οι πάσης φύσεως εργολάβοι της εξουσίας, αστυνομικοί, δικαστές, μπάτσοι κ.λπ, που τους υπο-στηρίζουν ύπουλα και διακριτικά, δεν είναι τίποτα διαφορετικό, από τους παπάδες της ιεράς εξετάσεως, που παραδίδανε το θύμα τους στην "κοσμική εξουσία" για να του σπάσουν οι δήμιοι τα κόκαλα με σφυριά, ώστε οι ίδιοι [ως αντιπρόσωποι του Θεού] να μην λερώσουν τα χέρια τους με αίμα...
       
Γεννάται όμως και το ερώτημα, γιατί συνέβη αυτό το φρικιαστικό  περιστατικό τώρα, ενώ φλεγεται το Μενίδι και γιατί στον Ασπρόπυργο, που αποτελεί μία ακόμα από τις γκρίζες περιοχές άβατα, που έχει επιβάλλει η ροζ πολιτική συμμορία, στους δυστυχείς Έλληνες πολίτες.

Καταρχήν και για να λάβετε μιαν ιδέα, του πως έχουν τα πράγματα στον Ασπρόπυργο, σας παραθέτω εδώ την ανακοίνωση του δημάρχου Ασπροπύργου, η οποία είχε βγει πριν από το επεισόδιο στην Τ.Ο. της Χρυσής Αυγης και προσπαθεί να αντισταθεί στην προγραμματισμένη αντιφασιστική πορεία των ΚΕΕΡΦΑδων.
Σημειώνω δε ότι αυτη την ανακοίνωση τη δημοσίευσε και το γνωστό ιντυμίντια, αποκαλώντας τον δήμαρχο "φασισταρά" 


Ανακοίνωση του δημάρχου Ασπροπύργου για την αντιφασιστική συγκέντρωση της ΚΕΕΡΦΑ

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου και μέλος του Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.), κ. Νικόλαος Μελετίου,  γνωστοποιεί, στους Δημότες Ασπροπύργου, στην κοινή γνώμη της Χώρας και σε κάθε αρμόδια Αρχή, όσα αφορούν στην επαναλαμβανόμενη προσπάθεια ορισμένων, δήθεν «αντιεξουσιαστικών κύκλων», να υποκαταστήσουν και να εκβιάσουν τις Αστυνομικές και Δικαστικές αρχές της Χώρας, με «αυθόρμητες» εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, στην ουσία με προβοκατόρικες, προσχεδιασμένες ενέργειες, που εκδηλώνονται στον Ασπρόπυργο.

Συγκεκριμένα, για το προσεχές Σάββατο, 17 Ιουνίου, μια γνωστή Μ.Κ.Ο.(ΚΕΕΡΦΑ), που ειδικεύεται στην προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων  επιλεγμένων ομάδων πληθυσμού, συνεπικουρούμενη από φορείς μεταναστών, εκτός Ασπροπύργου, προγραμμάτισε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στην Πλατεία Δημαρχείου της πόλης μας, με «αφορμή» κάποιες επιθέσεις, σε μετανάστες, που καταγγέλθηκαν στην Αστυνομία, τους προηγούμενους μήνες. Είχε προηγηθεί, μια άκρως προκλητική, προβοκατόρικη πορεία, με οργανωτές τους ίδιους φορείς, στη συνοικία Γκορυτσά Ασπροπύργου, τον προηγούμενο μήνα, δια της οποίας οι εκδρομείς-εισαγόμενοι διαδηλωτές, επιδίωξαν να προκαλέσουν επεισόδια, επιθυμώντας να στοχοποιήσουν, να παρουσιάσουν συλλήβδην, τους κατοίκους της εν λόγω συνοικίας, ως δράστες επιθέσεων σε βάρος μεταναστών!…

Επειδή, λοιπόν, η πρόκληση εκείνη, η σκοτεινή προσπάθεια, να αποδοθούν φυλετικά χαρακτηριστικά στους δράστες, έπεσε στο κενό, αν και οι σκηνοθέτες της υποδύθηκαν τους εργάτες γης, σύμφωνα με τις οδηγίες του Προέδρου των Πακιστανών, που τους διένειμε και ολοκαίνουργιες τσάπες-αξίνες (το σχετικό βίντεο είναι στη διάθεση των Αρχών και οιουδήποτε ενδιαφερόμενου), επανέρχονται στην πόλη μας, με μοναδικό στόχο να προκαλέσουν επεισόδια, για να δυσφημήσουν τον Ασπρόπυργο και τους Πολίτες του, τους οποίους επιθυμούν να παρουσιάσουν, συνολικά, ως ξενοφοβικούς και ρατσιστές!

Δεν είναι τυχαία η στιγμή που, οι επαγγελματίες των ανθρώπινων δικαιωμάτων, επιλέγουν να προκαλέσουν σύγχυση, γύρω απ΄ την εικόνα της δυτικής Αττικής. Παραδίδουμε στην κρίση του Ελληνικού Λαού, το γεγονός ότι, οι ίδιοι κύκλοι που στοχοποιούν την Αστυνομία, τη Δικαιοσύνη και μια συγκεκριμένη πληθυσμιακή συνιστώσα του Ασπρόπυργου, δεν βρήκαν ποτέ μια φράση αλληλεγγύης προς εκείνους τους μετανάστες, οι οποίοι πέφτουν θύματα της «θεάρεστης δράσης» εγχώριων και αλλοδαπών Ρομά, μια φράση αλληλεγγύης, προς τους κατοίκους, τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους της δυτικής Αττικής.

Ως υπεύθυνος Δήμαρχος αυτής της Πόλης, ασχολήθηκα με τις καταγγελίες, προέβην σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, προς τις Αρχές, καταδίκασα απερίφραστα κάθε θλιβερό-απαράδεκτο συμβάν. Ζήτησα από την Αστυνομία την εντατικοποίηση της αστυνόμευσης και των ελέγχων στη περιοχή του Ασπρόπυργου, του Θριάσιου πεδίου και της δυτικής Αττικής. Δεν δίστασα, μάλιστα, να εξάρω δημοσίως, τον τρόπο με τον οποίο, τούτη τη φορά, ανταποκρίθηκαν οι Αρχές στις εκκλήσεις μας. Ταυτόχρονα, εξ ονόματος όλων των Ασπροπύργιων, απηύθυνα έκκληση, προς όλους, για περιφρούρηση της γαλήνης του τόπου μας, για σεβασμό των δικαιωμάτων όλων των Πολιτών ανεξαιρέτως καταγωγής! Στο πλαίσιο αυτό, με επιστολή μου, προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, παρακάλεσα για την απαγόρευση της προγραμματισθείσας (για το Σάββατο 17/06/2017) συγκέντρωσης, στην πλατεία Δημαρχείου, αφού είναι σίγουρο πως, δεν υπηρετεί την ηρεμία που απαιτείται, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή για τη δυτική Αττική.

Σήμερα ενημερώθηκα -αρμοδίως- ότι, οι Αρχές δεν απαγόρευσαν τη συγκέντρωση. Για τούτο, καλώ όλους τους Ασπροπύργιους να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση και να μην απαντήσουν σε τυχόν προκλήσεις, των εισαγόμενων διαδηλωτών, όπως έπραξαν και στο παρελθόν. Υπενθυμίζω ότι, είναι οι ίδιοι κύκλοι που, μετά από δυστύχημα στα Διυλιστήρια των ΕΛ.ΠΕ., είχαν εισέλθει, με «κομβόι» οχημάτων στην πόλη, κορνάροντας δαιμονισμένα κι αναζητώντας μάταια, κάποιον να τους ζητήσει το λόγο, για την εισβολή και την ηχορύπανση, προκειμένου έχουν το πρόσχημα για να στήσουν οδομαχίες, με τους Πολίτες και την Αστυνομία. Όπως τότε, που κουράστηκαν κι έφυγαν άπραγοι, όπως τον προηγούμενο μήνα, όταν απέτυχαν να στήσουν ανάλογο «πανηγύρι», στη συνοικία Γκορυτσά Ασπροπύργου, έτσι και το προσεχές Σάββατο, μία θα πρέπει να είναι η απάντηση των Ασπροπύργιων: Να τους αγνοήσουμε και να μην απαντήσουμε σε τυχόν προκλήσεις τους!

Ως Δημοτική Αρχή, καθιστούμε υπεύθυνους, για την Ασφάλεια και την Τάξη της Πόλης μας, τους παραλήπτες της έκκλησής μας, οι οποίοι επέτρεψαν, για μια ακόμη φορά, στους γνωστούς κύκλους, να στήσουν εκδήλωση, στην πλατεία Δημαρχείου, χωρίς την άδεια του Δήμου(!), επιχειρώντας να εκβιάσουν, για δεύτερη φορά, τη Δικαιοσύνη και τις Αστυνομικές Αρχές. Μια εκδήλωση, που έχει ως μοναδικό στόχο, να τροφοδοτήσει το μίσος, να κατασκευάσει ιδεολογικά αντιπάλους. Δηλαδή, να διαμορφώσει στην ουσία συνεταίρους, στην άνομη, κοινή προσπάθεια, χέρι-χέρι με την «αντίπερα όχθη», να δοθεί ιδεολογικό υπόβαθρο στην κατηγοριοποίηση των παρανόμων! Όλων εκείνων, που έχουν μετατρέψει σε κόλαση τη ζωή των πολιτών της δυτικής Αττικής!…

Τέλος, έστω και την ύστατη ώρα, ο Δήμος και ο Λαός του Ασπρόπυργου καλούν τους οργανωτές της «διαδήλωσης», να αναθεωρήσουν την απόφασή τους. Να αντιληφθούν ότι, ο Ασπρόπυργος δεν έχει ανάγκη μαθημάτων ομαλής συμβίωσης, ανεκτικότητας, ανθρωπιάς! Ο Ασπρόπυργος έχει «μεταναστευτική παιδεία», από τη δεκαετία του 1970 και μέχρι σήμερα αδιαλείπτως. Αφού από τότε ζούσε με χιλιάδες αλλοδαπούς εργάτες γης, πολύ πριν εμφανιστούν εκείνοι που ανακάλυψαν πόσο προσοδοφόρα, δια των ΜΚΟ, είναι η ενασχόληση με τους μετανάστες και τα δικαιώματά τους!…..     

Γι΄ αυτό, ο Ασπρόπυργος εξακολουθεί να γυρίζει την πλάτη στους πολέμιους της ψυχής του. Στέκει διαρκώς, σταθερά και χωρίς εκπτώσεις, αμείλικτος πολέμιος κάθε παρανομίας, και καλεί τις Αρχές της Πολιτείας, να εφαρμόσουν το Σύνταγμα και τους Νόμους του Κράτους προς πάσα κατεύθυνση!

Νικόλαος Ι. Μελετίου
Δήμαρχος Ασπροπύργου

Μέλος του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε.    

Θριάσιο

Το πράγμα λοιπόν μου φαίνεται ότι βρωμάει προβοκάτσια.
Οι κινητοποιήσεις των αριστερών ταγμάτων εφόδου, δεν γίνονται τώρα τυχαία στη Δυτική Αττικη
Η Χρυση Αυγη θα αποτελεσει ακομα μία φορα την επικαλυψη για μια καλα οργανωμενη προβοκατσια, που ο στοχος της ειναι να κατατρομοκρατησει τους κατοικους, ωστε να σταματησουν τις οποιεσδηποτε μαζικες αντιδρασεις, κατα των "ρομα" (γυφτους τους αποκαλουσε ο Παπαδιαμαντης) και άλλων ένοπλων ομάδων, που σχηματίζουν όλες μαζί το μακρύ χέρι της αριστερής εξουσίας, απέναντι στον Ελληνικό λαό.

Για να μην σας πω ότι πίσω από όλα αυτά τα καθάρματα των αριστερών συμμοριών, κρύβονται οι βαρώνοι της πρεζας, της κοκας, του λαθρεμπορίου όπλων ή της διακινησης λαθρομεταναστων.

Η γενοκτονία των Ελλήνων στην οποία συμμετέχουν όλες αυτές οι κουκουλοφορεμένες οργανώσεις, αρχίζει πλέον να γίνεται απροκάλυπτη και μάλιστα με την άσκηση μιας κτηνώδους βιας, που συναγωνίζεται σε φρίκη τη βία των δημίων του μεσαίωνα... 


Σημείωσις
Να σημειωσω εδω για οσες/ους πιθανον να μη το γνωριζουν, οτι οι παπαδες της ιερας εξετασης, δεν εκτελουσαν ποτε οι ιδιοι τα βασανιστηρια ή την καυση στην πυρα, που διεταζαν για τα θυματα τους, επειδη λεει ησαν ανθρωποι του Θεου και δεν επρεπε να βαψουν τα χερια τους με αιμα!!!
παρεδιδαν λοιπον τα θυματα τους στην "κοσμικη εξουσια" - δηλαδη τους δημιους για τα περαιτερω...

Τετοιοι ειναι και τα αριστερα καθαρματα που πατροναορυν τους κουκουλοφορους...


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις