Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ ΣΤΗ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ, ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ(Βίντεο)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Σε βίντεο μιας εκπομπής στο αραβικό κανάλι al-Hurra  μια κυρία μιλάει για την παιδεραστία και την ομοφυλοφιλία στον αραβικό κόσμο.
Όπως η ίδια αναλύει, περισσότερα από 23% των παιδιών στη Σαουδική Αραβία έχουν υποστεί βιασμό. Αυτό αποκαλύφτηκε μέσω μιας έρευνας που έλαβε χώρα σε πανεπιστήμιο της χώρας όπου οι φοιτητές ομολόγησαν πως το 23% από αυτούς έχει βιαστεί στην παιδική του ηλικία.
Στο 62% από αυτούς ο βιασμός δεν είχε αναφερθεί ποτέ δημόσια διότι η πράξη αυτή έγινε από συγγενικό πρόσωπο. Έτσι πιστοποιείται ότι 16% των βιαστών είναι συγγενικά πρόσωπα. Συγκεκριμένα 5% είναι αδέρφια, 2% δάσκαλοι και 1% ήταν γονείς.
Σε μια άλλη έρευνα η οποία διεξήχθη από τον γιατρό Ιμάμη Αλ-Ραμπουί(Al-Rabui) ,η οποία είναι πρόεδρος Σπουδών των Παιδιών στο Νοσοκομείο Ένοπλων Δυνάμεων της πόλης  Τζέντα. Αυτή η γιατρός προειδοποίησε για τα χρόνια που έρχονται ότι η κοινωνία μας θα υποφέρει  από ακραία φαινόμενα ομοφυλοφιλίας που θα εξαπλωθεί ραγδαία.
Ο λόγος για αυτό είναι επειδή έχει αυξηθεί η σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών που μεταφέρονται στο νοσοκομείο καθώς  και η κοινωνική βία η οποία υφίσταται στα παιδιά. Η γιατρός ανέφερε επίσης ότι το νοσοκομείο είχε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης ανά εβδομάδα.
Η έρευνα πραγματοποιήθηκε εκ μέρους του Σαουδαραβικού έθνους. Δημοσιεύτηκε εκ μέρους του έθνους αυτού και θεωρείται πολύ αξιόπιστη πηγή.
Επιπρόσθετα σε αυτό, υπάρχει μια μελέτη του Γραφείου Κοινωνικού Ελέγχου  η οποία είναι επίσης πολύ σοβαρή.
Η μελέτη αυτή αναφέρει ότι, το 46% των φοιτητών της πόλης Ριάντ υποφέρουν από ομοφυλοφιλία.
Στην πόλη Τζέντα  είναι το 25% των φοιτητών που υποφέρει.
Η κοινωνία θα πρέπει γρήγορα να αναλάβει δράση καθώς εδώ έχουμε φοιτητές, παιδιά εφήβους οι οποίοι είναι ομοφυλόφιλοι. Αυτό είναι μια  πολύ αρνητική εξέλιξη σε μια ήδη διεγερμένη κοινωνία.
Η διαπιστώσεις αυτών  των ερευνών δεν προσθέτουν κάποιο νέο στοιχείο   δεν παύουν όμως να είναι  καίρια χτυπήματα  στη συνοχή μιας ήδη παραπαίουσας κοινωνίας.
Μια φρικτή ιστορία  περιγράφει  μια κοπέλα από την Σαουδική Αραβία  όπου είχε την εμπειρία  στην παιδική της ηλικία. Όπως ανέφερε,  σε μικρή ηλικία  ο ίδιος ο πατέρας της  αφού την πότιζε με ναρκωτικά,  την βίαζε επανειλημμένα μέχρι που έμεινε έγκυος.
Μόλις το έμαθε αυτό ο πατέρας της,  την ανάγκασε να κάνει έκτρωση  μέσα στην τουαλέτα του σπιτιού τους για να μην μάθει κανένας τίποτα. Η τραγική αυτή ιστορία είχε ακόμα πιο τραγικό τέλος : η κοπέλα αυτή επί χρόνια προσπαθούσε χωρίς αποτέλεσμα να ξεπεράσει  τα ψυχικά της τραύματα  αλλά το πιο  θλιβερό και πρωτοφανές  σε αυτήν την ιστορία  είναι ότι σήμερα ο πατέρας της κυκλοφορεί ελεύθερος ενώ η ίδια βρίσκεται στην φυλακή.
Αυτό έγινε  γιατί σύμφωνα με τους ισλαμικούς νόμους της χώρας της, όταν μια κοπέλα καταγγέλλει ότι βιάζεται ακόμα και από τον ίδιο τον πατέρα της  θεωρείται η ίδια ένοχη  και όχι ο βιαστής της.
Δυστυχώς αυτή και παρόμοιες καταστάσεις  παρουσιάζονται και στην Ινδία όπου όταν μια κοπέλα πέσει θύμα βιασμού αντί να τιμωρήσουν τον βιαστή της, τιμωρούν την ίδια πολλές φορές και με θάνατο.
Μια άλλη τραγική ιστορία είναι αυτή μιας κοπέλας στη πόλη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας.  Όλα άρχισαν όταν τοπικοί κάτοικοι βρήκαν  στο δρόμο το πτώμα μιας 25χρονης κοπέλας η οποία εκτοξεύτηκε από ένα αμάξι  GMC. Μετά από έρευνες διαπιστώθηκε πως αυτή η κοπέλα κακοποιήθηκε σεξουαλικά επειδή δεν δέχτηκε το χρηματικό ποσό που της πρόσφερε ένας κύριος προκειμένου να συνουσιαστεί μαζί του.
Ακόμη χειρότερα, ο κύριος αυτός δεν ήταν άλλος από τον πρίγκιπα Khalid bin Sa’ad bin Abdul Aziz al-Saud. Ο πρίγκιπας αυτός αποφασισμένος να την εκδικηθεί για την άρνηση της έστειλε το συνεργάτη του ο οποίος τη βίασε, ενώ  όταν εκείνη προσπάθησε να ξεφύγει τη σκότωσε.
Αυτό δεν είναι ούτε το πρώτο ούτε το τελευταίο περιστατικό στη Σαουδική Αραβία. Παρόλα αυτά λόγω της λογοκρισίας στα ΜΜΕ τέτοια περιστατικά σπάνια αναφέρονται δημόσια.
Για την αντιμετώπιση  του επικίνδυνου φαινόμενο της παιδεραστίας μετά από ειδικές έρευνες  από το Ινστιτούτου Καρολίνσκα στη Σουηδία, ανακάλυψαν  σχεδόν συμπτωματικά  ένα φάρμακο  που χορηγούνταν  σε ασθενείς με καρκίνο του προστάτη,  το Degarelix.
Το φάρμακο αυτό, είχε την ικανότητα  να κόβει την διάθεση  στους παιδεραστές να επιδοθούν  σε αυτήν την ανωμαλία τους. Όπως αναφέρεται το φάρμακο αυτό  μπλόκαρε την ορμόνη τεστοστερόνη  που διέγειρε σε σεξουαλικές ανωμαλίες όπως παιδεραστίες.
Μια  άλλη τραγική περίπτωση που δείχνει την τραγική έλλειψη δικαιοσύνης  είναι μιας υπηρέτριας  που επειδή δεν εκτελούσε κάποιες εντολές σωστά,  αποφάσισαν  για τιμωρία της,  τα αφεντικά της Σαουδάραβες να της κόψουν το χέρι.
Στο επόμενο βίντεο ο αδελφός στην Ιορδανία σκότωσε με 4 σφαίρες την αδελφή του μόλις έφτασε στο σπίτι. Αυτός είχε μάθει ότι την είχαν βιάσει και έτσι έπρεπε να την σκοτώσει,  ένα έγκλημα τιμής.


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις