Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Η ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ…!


Η ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ…!


ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ-ΕΝΙΑΙΟ ΜΕΤΩΠΟ

Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΡΑΚΙΩΝ ΚΛΙΜΑΚΩΝΕΤΑΙ. Η ΒΙΑ ΚΑΙ Η ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ




Μία ακόμη Τετάρτη (7-6-17), στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, το Κίνημα κατάφερε να αναστείλει την επιχείρηση υφαρπαγής της Λαϊκής Περιουσίας από τα κυκλώματα των κορακιών. Οι πλειστηριασμοί ματαιώθηκαν χάρη στη δυναμική αγωνιστική μας παρέμβαση και παρά το γεγονός ότι μέλη του γνωστού κυκλώματος κορακιών και συμβολαιογράφων επιχείρησαν για μία ακόμη φορά να διενεργήσουν παράνομους πλειστηριασμούς στα παγκάκια και στο κυλικείο, εκτός των αιθουσών του Ειρηνοδικείου. Οι πράξεις τους αυτές έγιναν αντιληπτές από οφειλέτη που έχανε την περιουσία του και από συναγωνιστές του Κινήματος με αποτέλεσμα, την άμεση παρέμβασή μας και τη διακοπή της παράνομης και προκλητικής διαδικασίας.
Εκτός αυτού, η συμβολαιογράφος Ιορδάνα Μορφονιού, μπροστά στα μάτια δεκάδων πολιτών, δε δίστασε να ασκήσει ακόμη και σωματική βία, τραυματίζοντας την συναγωνίστρια του Κινήματος Δεν Πληρώνω και δημοσιογράφο Τζούλια Λιακοπούλου, όπως αποδεικνύεται και από την ιατροδικαστική γνωμάτευση.
Οι συμβολαιογράφοι που παρανόμησαν (Μορφονιού Ιορδάνα και Σακκά Αγγελική) οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό τμήμα Αμπελοκήπων όπου και κατατέθηκαν μηνύσεις σε βάρος τους. Δεκάδες συναγωνιστές έσπευσαν στο τμήμα προκειμένου να συμπαρασταθούν στην τραυματισμένη συναγωνίστρια και πολλοί εξ' αυτών, παρέμειναν μέχρι τα μεσάνυχτα όπου ολοκληρώθηκε η διαδικασία της κατάθεσης μηνύσεων και μαρτυριών. Πολύτιμη ήταν η συνδρομή της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Κώστα Ζηκογιάννη που ήταν παρόντες στη δράση στο Ειρηνοδικείο και στο Αστυνομικό τμήμα, καθώς ανέλαβαν και τη νομική εκπροσώπηση της συναγωνίστριας. Ως μάρτυρες κατέθεσαν τα μέλη του Κινήματος Δεν Πληρώνω Λεωνίδας και Ηλίας Παπαδόπουλος, ενώ πολλοί ακόμη συναγωνιστές δηλώθηκαν και θα καταθέσουν όταν η υπόθεση φτάσει στο ακροατήριο.
Ως Κίνημα Δεν Πληρώνω, δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση πως θα υπερασπιστούμε τη Λαϊκή Περιουσία και τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα του Ελληνικού λαού στη στέγη, στη ζωή και στην αξιοπρέπεια με όλα τα μέσα που διαθέτουμε. Δεν πρόκειται να αφήσουμε μία κλίκα τραπεζοκίνητων κορακιών και συμβολαιογράφων, να επιβάλλουν έναν σύγχρονο Μεσαίωνα στη χώρα μας. Η ίδια κλίκα μάλιστα είναι και αυτή που έχει οριστεί από την κυβέρνηση, τους Τροϊκανούς και τους τοκογλύφους, ως θεματοφύλακας της διαδικασίας των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών με τους οποίους εκκινείται το σχέδιο για την υφαρπαγή 25000 ακινήτων μέσα στον επόμενο 1,5 χρόνο. Όλα αυτά τα αρπακτικά, έχουν καταδικαστεί αμετάκλητα στη συνείδηση της χειμαζόμενης Ελληνικής Κοινωνίας και θα υποστούν τις συνέπειες των άνομων πράξεών τους και σε νομικό και σε πολιτικό αλλά και σε κοινωνικό επίπεδο.

Ο αγώνας μας συνεχίζεται μέχρι την τελική νίκη!

9-6-17, Κίνημα Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις