Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

«Τρίζει» ο θρόνος στη Βρετανία: Κανείς δεν θέλει να γίνει βασιλιάς

Κανείς από την οικογένειά του δεν επιθυμεί να γίνει βασιλιάς ή βασίλισσα δήλωσε ο Πρίγκιπας Χάρι σε μια από τις πιο αποκαλυπτικές συνεντεύξεις του.

«Υπάρχει κάποιος από τη Βασιλική οικογένεια που θέλει να γίνει βασιλιάς ή βασίλισσα; Δεν το νομίζω. Αλλά ας αφήσουμε αυτό να φανεί τη σωστή στιγμή…» δήλωσε χαρακτηριστικά στο περιοδικό “Newsweek”.
Ο Χάρι ποτέ στο παρελθόν δεν έκρυψε, άλλωστε, την απροθυμία του να αναλάβει βασιλικά καθήκοντα και τώρα, πλέον, ισχυρίζεται ότι το ίδιο ισχύει και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, συμπεριλαμβανομένου, του αδερφού του, Γουίλιαμ.
Ο 32χρονος μίλησε και για το παρελθόν και συγκεκριμένα, τη χρονιά που έφυγε η Νταϊάνα. Αναφερόμενος στην απόφαση της οικογένειας να τον βάλει να περπατά πίσω από το φέρετρο της  μητέρας του, είπε ότι αυτό ήταν λάθος κατά τη γνώμη του και πολύ σκληρό για ένα 12χρονο αγόρι. «Σε κανένα παιδί δε θα ζητούνταν να κάνει κάτι τέτοιο» είπε χαρακτηριστικά.
Ο πρίγκιπας Χάρι τοποθετήθηκε επίσης και για τον ρόλο του ως μέλος βασιλικής οικογένειας και τα «πρέπει» που πολλές φορές ένιωσε να τον καταπιέζουν: «Έχω αισθανθεί πολλές φορές ότι ζω σε μια γυάλα, όμως πλέον, μπορώ και το διαχειρίζομαι καλύτερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις