Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017

Κικίλιας: ο κ. Τσίπρας αυτοεγκλωβίστηκε στο θέμα του χρέους

Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.


Με επίθεση στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ξεκίνησε την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, λέγοντας ότι από τη χθεσινή
εισήγησή του στο υπουργικό συμβούλιο «αποδεικνύεται ότι δεν είχε και δεν έχει ούτε στρατηγική, ούτε σχέδιο, αλλάζει θέσεις».

Στη συνέχεια ανέφερε ότι «δεν υπάρχει ενημέρωση του ελληνικού λαού για το χρέος. Ο λαός και οι βουλευτές είναι στο σκοτάδι. Δεν υπάρχει καθαρή θέση της κυβέρνησης για το χρέος. Ο κ. Τσίπρας αυτοεγκλωβίστηκε στο θέμα του χρέους, καθυστέρησε τη διαπραγμάτευση και φόρτωσε όλο τον ελληνικό λαό με νέα μέτρα λιτότητας. Η καθυστέρηση στη διαπραγμάτευση έχει συνέπεια να είμαστε εκτός του προγράμματος ποσοτικής χαλάρωσης».

Ο κ. Κικίλιας σημείωσε ότι η κυβέρνηση, χωρίς να έχει πετύχει τους στόχους της, έχει φέρει τέταρτο, αχρείαστο μνημόνιο και υποστήριξε ότι «δεν μπορεί να υπάρξει λύση στην οικονομία με τα θηριώδη πρωτογενή πλεονάσματα» που δέχθηκε. «Η ΝΔ έχει τη δική της ολοκληρωμένη πρόταση για την ρύθμιση του χρέους που θα μπορούσε να είναι εθνική θέση», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις