Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Όταν η κομματική διαμάχη νικά ακόμη ΚΑΙ την Οξφόρδη!

Η Οξφόρδη τον εμπιστεύεται για τις γνώσεις και το επιστημονικό του έργο. Στην Ελλάδα όμως φαίνεται ότι έχει πρόβλημα να ασχοληθεί ακόμη και χωρίς
αμοιβή στο ΥΠΕΞ, γιατί έχει ένα μεγάλο “μειονέκτημα”: είναι αδελφός του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου! 
Ο Αντώνης Τζανακόπουλος  έγκριτο μέλος της διεθνούς ακαδημαϊκής κοινότητας, συμμετέχει στο νεοσύστατο Επιστημονικό Συμβούλιο του Υπουργείου Εξωτερικών. 
Ο Αντώνης Τζανακόπουλος,είναι  Αναπληρωτής Καθηγητής Δημοσίου Διεθνούς Δικαίου στην Οξφόρδη, με σημαντικό ερευνητικό έργο και με υψηλή εξειδίκευση σε θέματα του Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών. Είναι ένας από τους επτά έγκριτους καθηγητές νομικής που ορίστηκαν ως μέλη του Επιστημονικού Συμβούλιου –και όχι ως σύμβουλοι του Υπουργού Εξωτερικών-και προσφέρουν αμισθί τις υπηρεσίες τους προκειμένου να ενισχύσουν τη νομική επιχειρηματολογία της ελληνικής διπλωματίας. 
Φαίνεται όμως ότι ο κ. Τζανακόπουλος «πληρώνει» τη συγγένειά του με τον νυν κυβερνητικό εκπρόσωπο  καθώς κάποιοι επέλεξαν να απαξιώσουν το πλούσιο και διεθνώς αναγνωρισμένο βιογραφικό του και να σπεύσουν να μιλήσουν για  «κομματικές επιλογές» στο πρόσωπό του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις