Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΣΙΠΡΑ… ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΚΟΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ

Ο αριστερός πράκτορας της Σιών, ο Αλέξης Τσίπρας, κινείτε γοργά και σταθερά. Είναι πραγματικά μια μοναδική περίπτωση και ο τελευταίος προδότης πρωθυπουργός όπως έχω ξαναγράψει και στο παρελθόν σε αυτό εδώ το άρθρο…
ΤΣΙΠΡΑΣ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.
Ο στόχος και σκοπός του είναι η ολοκλήρωση της ατζέντας των Πρωτοκόλλων των Σοφών της Σιών, μας οδηγεί στην νέα φάση του σχεδίου του…τον εκμουσουλμανισμό της χώρας μας!
Έχει εκφωνήσει τόσες μπούρδες…. έχει υποσχεθεί να φτιάξει τον παράδεισο στην γη, έχει υποσχεθεί λαγούς και πετραχίλια, μας έχει απαλλάξει από όλους τους φόρους και τα μνημονιακά δεσμά των αφεντικών του…. μας έχει γελειοποιήσει σε όλο τον πλανήτη με τις τακτικές του Τσε Γκεβάρα στα λόγια αλλά στις πράξεις ΜΗΔΕΝ, ΚΟΜΑ, ΜΗΔΕΝ!!!
Ο πράκτορας της Νέας Τάξης μας οδηγεί linea recta στην νέα του εμετική κίνηση, την δημιουργία των ελληνικών Τζαμιών σε όλες τις ελληνικές πόλεις και χωριά…γι αυτό εξάλου δεν έχουν υπογράψει καμία συμφωνία με τους τραπεζίτες και την Ενωμένη Ευρωπαική Δικτατορία του αιώνα. Σε βίντεο που σας δείξαμε έχει δηλώσει εδώ και πολλά χρόνια ότι κάθε καρυδιάς καρύδι…θα γίνει έλληνας και με την ιθαγένεια. Ώστε να ξαναβγεί με τους νεόφερτους μουσουλμάνους «νεοέλληνες» και άλλους εγχώριους προδότες, διαφόρων  αποχρώσεων.
Η μαριονέτα της Νέας Τάξης επαναλαμβάνει την ίδια τακτική που εφάρμοσαν μαζί με τον άλλο κατσαπλιά, τον Γιάνη της Νέας Ιερουσαλήμ… πάλι το ίδιο σενάριο ξετιλύγουν μπροστά μας …αντί για το κλείσιμο της συμφωνίας του χρέους… ο άθεος σιωνιστής Αξελ, ζητάει λεφτά για να στεγάσει τουλάχιστον 2 εκατομμύρια μουσουλμάνους στην Νέα Ελλάδα που ονειρεύεσαι να ζήσεις, γεμίζοντας την με χιλιάδες τζαμιά!!!
Πως θα το πράξει;;;  Με πολύ απλό τρόπο…
Με τον ίδιο τρόπο που μας κοροιδεύει εδώ και 2,5 χρόνια!!!
Το μόνο σίγουρο που έχει καταφέρει μέχρι τώρα είναι ότι από την ημέρα που βγήκε πρωθυπουργός… μας έχει γελειοποιήσει και εμείς τον χαζεύουμε σαν τρελές προβατίνες που θέλουν άρμεγμα….μας έχει ξεπατώσει στην φορολογία για να στείλει τα λεφτά μας στα αφεντικά του στις Βρυξέλλες….μας ζήτησε σε δημοψήφισμα τον ψήφο μας…και είπαμε ΟΧΙ…για να μας ξανα εξαπατήσει!!!
Και όμως….όλα τα κατάφερε ρε αδελφέ….
Αλλά κανείς μας δεν τον δίωξε νομικά….κανείς μας δεν αντίδρασε με λύσεις ή διώξεις για την πολιτική του ευθύνη!!!
Ποιός είναι τώρα ο υπεύθυνος για την εξαπάτηση μας;;;
Ο Άξελ ή όλοι εσείς…φίλοι μου νεοέλληνες;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις