Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

Μαχαίρωσαν τρεις γυναίκες στο Λονδίνο φωνάζοντας συνθήματα για τον Αλλάχ

Μία γυναίκα, υπάλληλος νηπιαγωγείου μαχαιρώθηκε μέρα μεσημέρι την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της, στο βόρειο Λονδίνο.


Σύμφωνα την Daily Mail, η άτυχη γυναίκα, η οποία είναι 30 ετών, μαχαιρώθηκε από τρεις γυναίκες που της επιτέθηκαν φωνάζοντας "ο Αλλάχ θα σε βρει”.
Πιστεύεται ότι το θύμα μαχαιρώθηκε από πίσω καθώς οι τρεις γυναίκες φώναζαν "Αλλάχ". Παρ' όλα αυτά, η αστυνομία δεν πιστεύει ότι πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση.
Οι γονείς των παιδιών έλαβαν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ανέφεραν ότι τα σχολεία έκλεισαν μετά την επίθεση.
Το αφεντικό του θύματος, είπε ότι οι τρεις γυναίκες έτρεξαν όταν ένας άνδρας ήρθε για να σώσει την τραυματισμένη γυναίκα, και πρόσθεσε: "Όταν έφτασε στη δουλειά δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε και καλέσαμε αμέσως την αστυνομία. Είναι φοβερό. Έχω τρομοκρατηθεί."

απο αλλη πηγη...

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι γυναίκες φώναζαν «θα σε πάρει ο Αλλάχ»
Ο τρόμος φαίνεται πως έχει ριζώσει στην βρετανική πρωτεύουσα.
Ακόμα ένα περιστατικό βίας σημειώθηκε σήμερα και μάλιστα σε νηπιαγωγείο που βρίσκεται σε κεντρική λεωφόρο του Λονδίνου.
Μία υπάλληλος νηπιαγωγείου δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από τρεις γυναίκες. Βρετανικά Μέσα Ενημέρωσης υποστηρίζουν πως η 30χρονη δέχτηκε μαχαιριές στην πλάτη από τις γυναίκες που φέρονται να φώναξαν κατά τη διάρκεια της επίθεση «θα σε πάρει ο Αλλάχ»!
Οι τρεις επιτιθέμενες φαίνεται ότι είχαν στήσει καρτέρι στην υπάλληλο, την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της. Όταν ένας άνδρας έτρεξε να βοηθήσει το θύμα, οι τρεις γυναίκες τράπηκαν σε φυγή.
Η Karrie Stevens, ιδιοκτήτρια του παιδικού σταθμού "Little Diamonds" στο Hermon Hill, στο οποίο εργάζεται η άτυχη γυναίκα, επιβεβαίωσε την επίθεση, η οποία σημειώθηκε μέρα μεσημέρι στη λεωφόρο Wanstead High Street.
Η Αστυνομία επισημαίνει πως δεν είναι ξεκάθαρο αν πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση και εκτιμούν ότι πιθανότατα τα κίνητρα της επίθεσης είναι προσωπικά.
Οι γονείς ενημερώθηκαν ότι το σχολείο έχει κλείσει λόγω του γεγονότος και ότι τα παιδιά είναι ασφαλή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις