Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017

Αληθινή ιστορία: Πώς για να επιβιώσω αναγκάζομαι να με δένουν και να με δέρνουν πλούσιοι άντρες

Το να είσαι επαγγελματίας σαδομαζοχίστρια υποτακτική μάλλον δεν ακούγεται πολύ ελκυστικό. Εάν το απολαμβάνεις όμως είναι μάλλον η τέλεια δουλειά.
Η Subby Katie, Αμερικανίδα που τώρα ζει στο Λονδίνο, είναι από τις λίγες επαγγελματίες σαδομαζοχίστριες υποτακτικές που εργάζονται στην Αγγλία. Της μίλησα πρόσφατα για να ανακαλύψω την καθημερινότητά της.
Πώς πήρες την απόφαση να ασχοληθείς επαγγελματικά με αυτό;
Katie: Με απέλυσαν και εκείνη την περίοδο η αγορά εργασίας ήταν χάλια. Δεν μπορούσα να βρω δουλειά και αγχώθηκα πολύ. Ένα βράδυ βγήκα για ποτό με την πρώην κοπέλα μου και αυτή γνωρίζοντας την τάση μου προς το BDSM, μου πρότεινε να δουλέψω σε ένα μπουντρούμι.
Την επόμενη μέρα άρχισα να το ερευνώ και απευθύνθηκα σε διάφορα μπουντρούμια. Βρήκα δουλειά σε ένα πολύ όμορφο μπουντρούμι στο Midtown όπου εκπαιδεύτηκα. Σε αυτό το επάγγελμα αν δεν αγαπάς αυτό που κάνεις, αυτό το καταλαβαίνει ο πελάτης και είναι πολύ άδικο για αυτόν και καθόλου καλό για τον εργαζόμενο. Γι' αυτό το λόγο αποφάσισα να κρατήσω όσα έμαθα από το μπουντρούμι και να γίνω ελεύθερη επαγγελματίας, κάνοντας αυστηρά συναντήσεις υποταγής. Ήταν μια μεγάλη απόφαση, και τώρα μου αρέσει πολύ αυτό που κάνω.
Έχεις και από αλλού εισόδημα;
Η δουλειά αυτή είναι πλέον η μοναδική πηγή εσόδων που έχω. Κάποιοι που διαφωνούν με τη δουλειά μου και το σεξ επί πληρωμή, με ρωτούν γιατί δεν κάνω μια αξιοπρεπή δουλειά και πάντα γελάω. Είμαι αφεντικό του εαυτού μου, έχω το δικό μου ωράριο, διαλέγω τους πελάτες μου και μέσα σε λίγες ώρες βγάζω περισσότερα από όσα βγάζει κάποιος σε ένα μήνα. Κάποτε ένας φίλος φίλου με ρώτησε αν φανταζόμουν ότι θα κάνω κάτι τέτοιο όταν ήμουν μικρή. Νομίζω ο στόχος μου, ήταν να είμαι ανεξάρτητη, οπότε η απάντησή μου σε αυτή την ερώτηση είναι ένα τεράστιο ναι.
Πόσα βγάζεις από κάθε συνάντηση;
Εξαρτάται από το τι περιλαμβάνει η συνάντηση. Περίπου 300-600 ευρώ την ώρα.
Και τι περιλαμβάνουν οι συνεδρίες σου;
Το μαστίγωμα και τo spanking είναι πολύ συνηθισμένα. Το παιχνίδι ρόλων επίσης: συνήθως υποδύομαι τη μαθήτρια ή τη γραμματέα. Κάποιοι πελάτες θέλουν ελεγχόμενο οργασμό, δεν με αφήνουν να τελειώσω, έπειτα χρησιμοποιούν δονήτη για να με ερεθίσουν αλλά δεν μου επιτρέπουν να έρθω σε οργασμό χωρίς την άδειά τους. Αν το κάνω υπάρχει κάτι σαν τιμωρία.
Ο αναγκαστικός οργασμός είναι ακόμη μια αγαπημένη επιλογή των πελατών μου. Με δένουν και με φέρνουν επαναλαμβανόμενα σε οργασμό. Ίσως ακούγεται υπέροχο, αλλά μπορεί να είναι αρκετά οδυνηρό. Μια συνάντηση αναγκαστικού οργασμού με ανάγκασε μάλιστα κάποια στιγμή να χρησιμοποιήσω τη λέξη ασφαλείας μου. Αυτά είναι κάποια από τα πράγματα που κάνω.
Ποια είναι η πιο περίεργη απαίτηση που είχε πελάτης;
Το κάνω τόσο καιρό που τίποτα δε μου φαίνεται περίεργο. Ένας άνδρας μου ζήτησε να κάνω μπάνιο με παγωμένο νερό για όσο αντέχω και μετά να ξαπλώσω σιωπηλή και εντελώς ακίνητη. Κάποιος άλλος είχε κόλλημα με την συμμετρία. Όλοι οι μώλωπες και τα σημάδια έπρεπε να ταιριάζουν, έτσι έπειτα από αρκετά χτυπήματα με μπαστούνι στην αριστερή πλευρά, η άλλη πλευρά έπρεπε να είναι ακριβώς ίδια. Πραγματικά, πλέον, τίποτα δεν με σοκάρει.
Αληθινή ιστορία: Πώς για να επιβιώσω αναγκάζομαι να με δένουν και να με δέρνουν πλούσιοι άντρες
Ανησύχησες ποτέ για την ασφάλεια σου, δεδομένου ότι δίνεις σε αυτούς τους άνδρες τον έλεγχο;
Να. Με βάση τον ίδιο τον ορισμό του επαγγέλματος οι σαδομαζοχιστές επιτρέπουν την απόλυτη κυριαρχία και αυτό ενέχει πολλά ρίσκα. Δεν υπάρχουν πολλοί επαγγελματίες σαδομαζοχιστές στην αγορά, οπότε αυτοί που μας αναζητούν δεν το κάνουν με κακόβουλες προθέσεις, αλλά διότι προσφέρουμε αυτό που ψάχνουν. Επίσης, ποτέ δεν συνάντησα κάποιο πελάτη που δεν δεχόταν να μου δώσει τον αριθμό του τηλεφώνου του ή την διεύθυνσή του. Ως επί το πλείστον, συναντώ τους νέους πελάτες πρώτα για καφέ ή για ένα ποτήρι κρασί κι αν κάτι δεν πάει καλά ζητώ συγγνώμη και φεύγω.
Πιστεύεις ότι να είσαι σαδομαζοχίστρια είναι πιο επικίνδυνο από άλλες δουλειές όπως να είσαι συνοδός;
Πιο επικίνδυνο; Δεν νομίζω. Θα μπορούσε να είναι, αλλά όλες οι δουλειές αυτού του τύπου όπου συναντάς ένα πελάτη μόνη έχουν το ρίσκο τους. Σίγουρα, επιτρέπουμε να μας κυριαρχήσουν, γι' αυτό ακριβώς έχουμε συγκεκριμένους πιο ασφαλείς τρόπους. Κάποιος πάντα ξέρει το όνομα, τον αριθμό και την διεύθυνση του ατόμου που συναντώ. Στέλνω μήνυμα όταν φτάνω και όταν φεύγω. Αν και ο κίνδυνος που σχετίζεται με τα σαδομαζοχιστικά επαγγέλματα είναι πιο εμφανής, νομίζω ότι όλοι οι επαγγελματίες του σεξ παίρνουν ρίσκο και όλοι αυτοί οι οπισθοδρομικοί νόμοι και οι διακρίσεις κάνουν τις δουλειές μας επικίνδυνες. Όσο μας ποινικοποιούν και όσο μας θεωρούν δευτερεύον τμήμα της κοινωνίας, κανένας στην βιομηχανία του σεξ δεν θα είναι απολύτως ασφαλής.
Τι είδους άνδρες χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες σου;
Η πλειοψηφία είναι μεσήλικες επαγγελματίες, πολλοί στον τομέα των οικονομικών και πολλοί τύπου CEO. Έχω, όμως, ένα ευρύ φάσμα πελατών. Έχω κάποιους που είναι πάνω κάτω στην ηλικία μου που θέλουν να μάθουν και να εξερευνήσουν το BDSM σε ένα ασφαλές και μη επικριτικό περιβάλλον. Έχω επίσης πολύ μεγαλύτερους πελάτες, που ψάχνουν νεότερη συντροφιά. Είχα για λίγο ένα καταπληκτικό πελάτη που ήταν 89 χρονών, αλλά δεν μπορείτε να φανταστείτε την δύναμη με την οποία μπορούσε να δείρει.
Το κίνητρό σου είναι σεξουαλικό ή οικονομικό;
Αυτή είναι η δουλεία μου. Είναι ο τρόπος που επιβιώνω, και σίγουρα το βλέπω έτσι. Όπως λένε, δεν θα μπορούσα να κάνω αυτή την δουλειά αν δεν την απολάμβανα. Αν δεν σου αρέσει η συνάντηση, το βλέπεις στον πελάτη.
Γιατί πιστεύεις ότι οι dominatrixes είναι τόσο διάσημες ενώ οι επαγγελματίες σαδομαζοχίστριες δεν είναι;
Το να είσαι αφέντρα, είναι ως επί το πλείστον, αρκετά αποδεκτό στην κουλτούρα μας. Οι dom απεικονίζονται ως ισχυρές γυναίκες. Η κοινωνία βλέπει τις σαδομαζοχίστριες σαν θύματα. Υποστηρίζουν ότι είμαστε αδύναμες διότι επιτρέπουμε να μας δέσουν, να μας δείρουν και να μας μαστιγώσουν και επειδή μας τραβάνε τα μαλλιά και εμείς παρακαλάμε. Νομίζουν πως με κάποιο τρόπο πρέπει να σωθούμε, και πιστεύουν ότι προωθούμε την βια προς τις γυναίκες. Τίποτα από αυτά δεν είναι αλήθεια, οι σαδομαζοχίστριες είναι πολύ δυναμικές και σε καμία περίπτωση δεν είναι θύματα. Απολαμβάνουμε αυτό που κάνουμε, και οποιοσδήποτε στην BDSM κοινότητα θα σας πει ότι ούτε αδύναμες είμαστε ούτε αβοήθητες. Νομίζω ότι η κοινωνία πρέπει οπωσδήποτε να αρχίσει να καταλαβαίνει τι κάνουμε και να μας δώσει το σεβασμό που μας αξίζει.
Πιστεύεις ότι «Οι 50 Αποχρώσεις του Γκρι» ήταν αληφοθανής σε ό,τι αφορά την δουλειά σου;
Δεν διάβασα όλο το βιβλίο, ήταν τόσο κακογραμμένο που δεν μπόρεσα να το τελειώσω. Το γεγονός ότι η κοπέλα ζητά να σταματήσει και αυτό αγνοείται σημαίνει πως το βιβλίο στηρίζει την ενδοοικογενειακή βία. Όλοι στην κοινότητα ξέρουν πως η έκκληση για έλεος είναι τα πάντα, αν ειπωθεί η safe word όλα σταματάνε. Αν, όπως σε αυτό το βιβλίο, ειπωθεί και αγνοηθεί, το άτομο που την αγνόησε δεν είναι μόνο μαλάκας αλλά και εγκληματίας.
Ti συμβουλή θα έδινες σε γυναίκες που ενδιαφέρονται να κάνουν αυτό το επάγγελμα;
Πρώτον και πιο σημαντικό, μην κάνεις αυτή την δουλειά αν δεν γουστάρεις να υποτάσσεσαι. Ξέρω πολλές γυναίκες που επειδή ήταν συνοδοί πίστευαν ότι μπορούν να γίνουν και επαγγελματίες υποτακτικές, και δεν το άντεχαν. Είναι εύκολο να προσποιηθείς στο παιχνίδι ρόλων αλλά όταν μαστιγώνεσαι ο πόνος είναι πραγματικός. Θα έλεγα επίσης να εμπιστευτούν τα ένστικτά τους. Αν μια κατάσταση δεν πάει καλά, να φύγουν. Αν συναντήσουν κάποιον νέο πελάτη και αισθανθούν ότι το παραμικρό δεν πάει καλά, να φύγουν μακρυά.
Πηγή: vice.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις