Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

Η Αθηνά Ωνάση στην... αγκαλιά διάσημου και πάμπλουτου Ιταλού ιππέα

Στην αγκαλιά ενός άλλου διάσημου ιππέα, του Ιταλού αναβάτη Alberto Zorzi, φαίνεται ότι έπεσε η Αθηνά Ωνάση μετά τον χωρισμό της από τον Αλβάρο.

Οι φήμες που κάνουν τον γύρο των ξένων μέσων ενημέρωσης αναφέρουν πως η Αθηνά Ωνάση είναι και πάλι χαρούμενη και κυρίως… ερωτευμένη, καθώς βρήκε νέο έρωτα στο πρόσωπο του Alberto Zorzi.
Σύμφωνα με το Secret των Παραπολιτικών, ο Zorzi είναι πλούσιος αθλητής αγώνων ιππασίας.
Οι δυο τους ήρθαν για πρώτη φορά κοντά όταν εκείνη του πούλησε ένα από τα άλογά της το Cοrnetto K, κάνοντας μάλιστα τότε τον Άλβαρο βγει από τα ρούχα του και να δηλώσει πως το συγκεκριμένο άλογο δεν του πάει, καθώς είναι αρκετό δύσκολο και εκείνος δεν έχει την απαραίτητη εμπειρία.
Ήδη η Αθηνά και ο Alberto είχαν αρχίσει να έχουν επαφές έχοντας γνωριστεί σε ένα φιλανθρωπικό γκαλά στο Μιλάνο και το άλογο τους “έδεσε” ακόμη περισσότερο. Τώρα προπονούνται μαζί, παίρνουν μέρος σε κοινούς αγώνες, φωτογραφίζονται συχνά μαζί και έτσι άρχισαν και οι φήμες για μια «φιλία που πήγε ένα βήμα πιο πέρα»...
Μικρό…εμπόδιο φαίνεται να είναι το γεγονός ότι ο  Αlberto έχει σχέση με μια καλλονή που ακούει στο όνομα Ανναλίζα Τζιουντίνι, η οποία σχεδόν σε καθημερινή βάση μέσω των social media φροντίζει να δηλώνει παρούσα στη ζωή του και να διαψεύδει φήμες ότι εκείνος έχει μάτια για κάποια άλλη... 
Είναι όμως όπως φαίνεται μόνη... απέναντι σε πολλά μέσα που θέλουν την Αθηνά Ωνάση να την έχει ήδη αντικαταστήσει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις