Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017

Πατέρας με χασισοφυτεία στην Μεσσηνιακή Μάνη και γιος αστυνομικός στην Ασφάλεια Πειραιά ο μεταφορέας!

 Του Θοδωρή Παναγιωτίδη


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της Ασφάλειας Αττικής για την εξάρθρωση δύο εγκληματικών
οργανώσεων αποτελούμενων από Έλληνες και αλλοδαπούς σε Αττική και Περιφέρεια, οι οποίες δραστηριοποιούνταν στην εισαγωγή μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα, τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης φέρονται να εισήγαγαν από την Αλβανία στην Ελλάδα, μεγάλες ποσότητες κάνναβης, τις οποίες στη συνέχεια διακινούσαν σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Έως αυτή την ώρα έχουν γίνει πάνω από 25 συλλήψεις, έχουν κατασχεθεί ταχύπλοα σκάφη, έχει εντοπιστεί χασσισοφυτεία, μεγάλες ποσότητες κάνναβης, οχήματα και χρηματικά ποσά.
Αυτό που προκαλεί την μεγαλύτερη εντύπωση όμως, είναι πως ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι ο πατέρας ενός αστυνομικού που υπηρετεί στην Ασφάλεια Πειραιά, ο οποίος διατηρούσε χασισοφυτεία στην Μεσσηνιακή Μάνη και ο νεαρός γιος του τον οποίο φαίνεται να έμπλεξε ο πατέρας, καθώς  μεταξύ άλλων ο αστυνομικός εκτελούσε μεταφορές των ναρκωτικών…
Σύμφωνα με πληροφορίες μας δεν είχε κάποιο νευραλγικό πόστο στην Ασφάλεια και καιρό τώρα οι συνάδελφοί του από την Ασφάλεια Αττικής τον παρακολουθούσαν και έπιασαν σχετικές τηλεφωνικές συνομιλίες που τον καίνε… Με το πέρας της επιχείρησης αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις