Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Νέα στοιχεία για τη φρικτή δολοφονία με σφυρί στο Σοφικό

Από τα λάθη του προδόθηκε ο ηλικιωμένος πρωταγωνιστής του ανατριχιαστικού εγκλήματος που θυμίζει το θρίλερ «Ψυχώ» στο Σοφικό Κορινθίας.

Ο 71χρονος συνταξιούχος είχε την ψυχραιμία να πάει να παίξει χαρτιά, αφού σκότωσε εν ψυχρώ τη γυναίκα του με σφυρί και μαχαίρι, την έθαψε στον οικογενειακό τάφο τους δήλωσε την εξαφάνισή της στην Αστυνομία. Όμως αποκαλύφθηκε, επειδή έδωσε άλλη ημερομηνία για την υποτιθέμενη εξαφάνιση στους αστυνομικούς και άλλη στη κόρη του.
Όπως αναφέρεται στο διαβιβαστικό, από την πρώτη στιγμή οι άνδρες της Ασφάλειας διέκριναν «αμηχανία αλλά και αντιφάσεις στα λεγόμενα» του συνταξιούχου, με αποτέλεσμα να ερευνήσουν με άλλα δεδομένα την κατά το αλλά «απλή υπόθεση εξαφάνισης». Το τοπίο άρχισε να ξεκαθαρίζει το περασμένο Σάββατο, όταν οι αστυνομικοί κάλεσαν τη 44χρονη κόρη του ζευγαριού, η οποία διέμενε με τους γονείς στο σπίτι.
Όταν η έρευνα έφτασε στην εξοχική κατοικία της οικογένειας στο Σοφικό Κορινθίας, η αστυνομία εντόπισε ένα τσεκούρι και αίματα σε μία πλαστική καρέκλα, καθώς και άλλα ματωμένα αντικείμενα. Ο 71χρονος μπροστά στα στοιχεία, «έσπασε» και ομολόγησε ότι σκότωσε τη γυναίκα στην αυλή του εξοχικού τους. Στη συνέχεια υπέδειξε τον οικογενειακό τάφο όπου είχε κρύψει το πτώμα της γυναίκας του.
Πηγή: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις