Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Αστυνομικοί σκότωσαν άντρα που κρατούσε όμηρο μια γυναίκα (βίντεο)

Δύο νεκροί και τρεις αστυνομικοί τραυματίες μετά από ανταλλαγή πυρών. Γιατί οι αρχές εκλαμβάνουν το συμβάν ως σχετικό με την τρομοκρατία.

Τρεις αστυνομικοί τραυματίστηκαν από πυρά ενώ νεκρός έπεσε ο δράστης μετά από κατάσταση ομηρίας σε
πολυκατοικία σε περιοχή της νοτιοανατολικής Μελβούρνης. Οι δύο αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ ο τρίτος δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες επί τόπου. Κανενός από τους τρεις η υγεία δεν κινδυνεύει. 
Οι αστυνομικοί επιχειρούσαν να εισβάλουν στην είσοδο πολυκατοκίας όπου ο ένοπλος κρατούσε όμηρο μία γυναίκα, όταν δέχτηκαν τα πυρά του. Δίπλα στη γυναίκα όμηρο και τον ένοπλο υπήρχε ένας νεκρός άνδρας.
Στελέχη της αστυνομίας είχαν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον ένοπλο, προκειμένου να πετύχουν την απελευθέρωση της γυναίκας, ενώ νωρίτερα υπήρξαν αναφορές για μία έκρηξη στο κτίριο.
Σύμφωνα με τους ένοικους της πολυκατοικίας, οι οποίοι έχουν μεταφέρθηκαν σε ασφαλές σημείο, ακούστηκαν πολλοί πυροβολισμοί.
Σκότωσαν άνδρα - κρατούσε όμηρο - γυναίκα - Μελβούρνη
Οι αρχές επιβεβαίωσαν ότι η κατάσταση βρίσκεται πλέον υπό έλεγχο και πως η γυναίκα είναι ασφαλής. Η αστυνομία εκκένωσε την πολυκατοικία, ενώ έχει κλείσει και τους παρακείμενους δρόμους.

Σύμφωνα την ενημέρωση της Αστυνομίας, ο δράστης ήταν σε αναστολή για ποινικά αδικήματα, ενώ ήταν γνωστός στις Αρχές ως σχετιζόμενος με την τρομοκρατία, χωρίς όμως να αποτελεί απειλή.
Όπως μετέδωσε το Channel 7, ένας άνδρας τηλεφώνησε στην αίθουσα σύνταξης του καναλιού και είπε ότι "Αυτό είναι για τον ISIS, αυτό είναι για την Αλ Κάιντα".
Σκότωσαν άνδρα - κρατούσε όμηρο - γυναίκα - Μελβούρνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις