Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017

Η «ΧΡΥΣΗ ΒΙΖΑ» ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ… ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Την «κάθοδο» των Τούρκων στην Ελλάδα μέσω της μεγάλης ευκαιρίας που δημιουργεί η λεγόμενη Χρυσή Βίζα, καλεί ο Τούρκος αρθρογράφος της Hürriyet, ο Deniz Sipahi,
με την επισήμανση ότι αυτό είναι μια χρυσή ευκαιρία για τους Τούρκους να γίνουν Ευρωπαίοι πολίτες και να αποκτήσουν ίσα δικαιώματα σε μια χώρα που ούτε λίγο ούτε πολύ είναι μια… άλλη Τουρκία στα σύνορα της.
Η «ΧΡΥΣΗ ΒΙΖΑ» ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ… ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!! - Εικόνα1
Όπως αναφέρεται, η θεσμοθέτηση από μέρους της ελληνικής πλευράς τη Χρυσής Βίζας δίνει το δικαίωμα σε όσους διαθέτουν σαν όρο 250 χιλιάδες ευρώ, ( το ποσό αυτό βρίσκεται με…πολλούς τρόπους), να έρθουν στην Ελλάδα και να επενδύσουν τα χρήματα τους είτε αγοράζοντας ακίνητα, είτε μετέχοντας σε διάφορες εταιρείες, με το σκεπτικό ότι θα ωφελήσουν την «αρρωστημένη» ελληνική οικονομία.
Η «ΧΡΥΣΗ ΒΙΖΑ» ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ… ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!! - Εικόνα2
Με τον τρόπο αυτό αποκτάς όλα τα δικαιώματα σε μια χώρα που είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και έτσι λύνεται το μεγάλο πρόβλημα της ελεύθερης διακίνησης στην Ευρώπη. Η Ελλάδα, όπως τονίζει ο Τούρκος αρθογράφος, είναι μια χώρα που μοιάζει πολύ με την Τουρκία και αυτό το καταλαβαίνει κανείς όταν την επισκεφτεί και θα δει πως η κουζίνα, οι καθημερινές συνήθειες, τα γούστα και η κουλτούρα, μοιάζουν καταπληκτικά.
Ενδιαφέρων είναι ότι όπως αναφέρει, από τον περασμένο Φεβρουάριο με την εφαρμογή της Χρυσής Βίζας οι Τούρκοι έρχονται στην εβδόμη σειρά αυτών που έσπευσαν να την εκμεταλλευτούν και να εγκατασταθούν στην Ελλάδα και συνεχώς ανερχονται. Η δε σειρά αυτή έχει ως εξής : 1- Κίνα 2- Ρωσία 3- Αίγυπτος 4- Λίβανος 5- Ουκρανία 6- Ιράκ 7- ΤΟΥΡΚΙΑ 8- Συρία Και συνεχίζεται…
Εμπρός λοιπόν και… με τον παρά μου…
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις