Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Ο Φάρατζ ξανάνιωσε: Η Daily Mail βρήκε τι πλαστικές έκανε [εικόνες]

Ο Νάιτζελ Φάρατζ βρέθηκε στο πάρτι εορτασμού ενός χρόνου από τη νίκη του Brexit, που διοργάνωσε ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας και άνθρωπος που ενισχύει οικονομικά το Ukip, Αρον Μπανκς.

Εκτός από το outfit του με το φαρδύ παντελόνι και τα παπούτσια με την βρετανική σημαία, ο Νάιτζελ Φάρατζ σχολιάστηκε και για κάτι ακόμη. Για την άκρως αναζωογονημένη επιδερμίδα του.
Ο πρώην επικεφαλής του Ukip ήταν ιδιαίτερα φρέσκος, με βρετανικά δημοσιεύματα να αναφέρουν πως στο ταξίδι του στη Γερμανία έκανε μπότοξ.
Μιλώντας στην The Sun, η ειδικός Νάιλα Ράτζα, δήλωσε πως κατά την άποψή της ο Φάρατζ προχώρησε σε θεραπεία προσώπου με ραδιοσυχνότητες.
«Πιστεύω πως έχει κάνει και μπότοξ επειδή οι ρυτίδες γύρω από τα μάτια του και το μέτωπο δεν είναι τόσο ευδιάκριτες», προσθέτει.
Η είδηση εξαπλώθηκε γρήγορα στο διαδίκτυο, με την Daily Mail να επικοινωνεί με τον Νάιτζελ Φάρατζ για να τον ρωτήσει σχετικά με το ζήτημα.
«Ακούστε, η ιδέα πως ήμουν στη Γερμανία για κάποια θεραπεία και μπότοξ είναι για τα σκουπίδια, αυτό έχω να πω μόνο για το θέμα», τόνισε, ενώ αρνείται και πως έβαψε τα μαλλιά του.
Η Daily Mail, πάντως, δημοσιεύει κολάζ και σημειώνει τις αλλαγές που είδε στον πρώην επικεφαλής του Ukip.
Daily Mail


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις