Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Eλληνοτουρκικός πόλεμος Xάκερς

Στον κυβερνοπόλεμο των Τούρκων απάντησαν δυναμικά οι Ελληνες χάκερς. Λίγες ώρες μετά την κυβερνοεπίθεση που δέχθηκε η ιστοσελίδα του Ελληνα πρωθυπουργού, την οποία
ισχυρίζονται ότι έκαναν χάκερς από την Τουρκία, οι Έλληνες Anonymous, πέρασαν στην αντεπίθεση παίρνοντας την κατάσταση στα χέρια τους. Επίσης αμφισβητούν τόσο τις ικανότητες των Τούρκων χάκερς όσο και τον ισχυρισμό τους ότι έριξαν τη σελίδα του πρωθυπουργού. 
Προειδοποίησαν τους Τούρκους, που φέρονται ότι «έριξαν» το πρωθυπουργικό site «Τουρκία.. Τουρκία, πόσες φορές σου έχουμε πει ότι οι Έλληνες Hackers και οι Anonymous είναι 100 φορές πιο δυνατοί από εσάς. Μάλλον ήρθε η ώρα να γνωρίσεις την δική μας πραγματική δύναμη. Έριξες μια ιστοσελίδα, θα πέσουν 100 δικές σας. Ερχόμαστε!».

Η δήλωση είναι απάντηση σε προηγούμενη ανάρτηση Τούρκων χάκερς ότι αυτοί ευθύνονται για την αναστολή λειτουργίας του primeministwer.gr.
Υπενθυμίζεται ότι η ιστοσελίδα δεν λειτουργούσε το απόγευμα της Παρασκευής. Τότε, Τούρκοι χάκερς με ανάρτησή τους στο twitter, ανέλαβαν την ευθύνη λέγοντας μάλιστα ότι «Η Αγιά Σοφιά είναι δική μας».
Πριν καλά καλά περάσει μία ώρα από την πρώτη απειλή, οι Έλληνες Anonymous έκαναν πράξη την προειδοποίησή τους αφού ξεκίνησαν ξεκίνησαν το χακάρισμα τουρκικών σελίδων.
Λιγο πριν τα μεσανυχτα της Παρασκευής, ομάδα Ελλήνων χάκερς ξεκίνησαν την επίθεση σε τουρκικές ιστοσελίδες και έριξαν ήδη τη σελίδα τηλεοπτικού σταθμού της Τουρκίας.

Τι απάντησε το Μαξίμου

Από το Μαξίμου, αν και επεσήμαναν ότι όντως υπήρξε πρόβλημα στη σελίδα δεν επιβεβαιώθηκε ότι η μη λειτουργία του site είναι έργο χάκερς.
Ωστόσο, οι Anonymous Greece είχαν προειδοποιήσει ότι θα, χτυπήσουν. το Σάββατο στις 12.
Η ανάρτησή τους έλεγε «Σάββατο ώρα 12:00 το μεσημέρι σαν Έλληνες #Anonymous Ξεκινάνε οι μαζικές επιθέσεις σε κυβερνητικές ιστοσελίδες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις