Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

ΠΑΤΡΑ - ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ ΣE ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ: Δασκάλα και Διευθύντρια… πέταγαν καρέκλες μπροστά στα μικρά παιδιά!

Της κακομοίρας γίνεται σε Δημοτικό Σχολείο της Πάτρας το οποίο βρίσκεται στο Νότιο Διαμέρισμα, λόγω της μεγάλης
έντασης που επικρατεί ανάμεσα σε μία από τις δασκάλες και στη διευθύντρια του σχολικού συγκροτήματος.
ΟΙ δύο γυναίκες έφθασαν σε σημείο  να τσακωθούν τόσο άσχημα που μπροστά στα παιδιά άρχισαν να πετούν ότι αντικείμενο έβρισκαν, ακόμα μάλιστα και καρέκλες.
Η ένταση, ιδίως από την πλευρά της δασκάλας, όπως καταγγέλλεται, είναι εμφανής σε καθημερινή βάση, αφού οι μαθητές γίνονται μάρτυρες σε επεισόδια ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ενώ μάλιστα οι αντιπαραθέσεις συνεχίζονται και εκτός σχολείου, αφού έχει ήδη υποβάλλει αρκετές μηνύσεις.
Τελευταίο περιστατικό η ένταση μεταξύ δασκάλας και διευθύντριας στο σχολείο  με αφορμή μια εκδρομή που είχε προγραμματιστεί.
Το σοβαρότερο πρόβλημα, όμως, όπως αναφέρουν πηγές, είναι πως και οι δύο γυναίκες μιλούν στα παιδιά η μία για την άλλη, προσπαθώντας να τα πάρει η καθεμία με το μέρος της.
Αποτέλεσμα είναι οι μαθητές  να βρίσκονται σε μια πολύ ψυχοφθόρα κατάσταση, να φανατίζονται και να τσακώνονται μεταξύ τους.
Για τη συγκεκριμένη συμπεριφορά και για τα επεισόδια έχει ενημερωθεί και η αρμόδια Διεύθυνση Εκπαίδευσης και αναμένεται μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, η δασκάλα να περάσει και Πειθαρχικό Συμβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις