Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

ETOIMAZAN ΝΑ “ΑΝΑΤΙΝΑΞΟΥΝ” ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ! ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΣΟΥΡΙΑΣΑΝ ΣΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ΕΙΧΑΝ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΑΓΜΑ! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

ΣΗΜΕΡΑ KAI ΩPA 12.30 ΣTON 10 OPOΦO TOY A.M.A. (Λ. AΛEΞANΔPAΣ 173) AΠO TON ΔIEYΘYNTH THΣ ΔIEYΘYNΣHΣ AΣΦAΛEIAΣ ATTIKHΣ, YΠOΣTPATHΓO XPHΣTO ΠAΠAZAΦEIPH KAI TON EKΠPOΣΩΠO TYΠOY THΣ EΛ.AΣ., A/Y ΘEOΔΩPO XPONOΠOYΛO

ΘA ΠPAΓMATOΠOIHΘEI Η ΠAPOYΣIAΣH ΤΗΣ YΠOΘEΣHΣ EΞAPΘPΩΣHΣ ΠOΛYMEΛOYΣ EΓKΛHMATIKHΣ OPΓANΩΣHΣ ΠOY ΔPAΣTHPIOΠOIOYNTAN ΣTHN EIΣAΓΩΓH-METAΦOPA KAI ΔIAKINHΣH MEΓAΛΩN ΠOΣOTHTΩN NAPKΩTIKΩN KAI ΣTHN ΠAPANOMH ΔIAKINHΣH METANAΣTΩN KAΘΩΣ KAI AΛΛΩN ΠEPIΠTΩΣEΩN EΞIXNIAΣEΩN ΛHΣTEIΩN, KΛOΠΩN KAI ΔIAPPHΞEΩN.
Κ1

Κ2
Κ3
Κ4
Με πολύ κόσμο συγκεντρωμένο έξω από το ΑΤ Κω πραγματοποιήθηκε απόψε η μεταγωγή των 37 συλληφθέντων από Κω (16 Έλληνες και 21 αλλοδαποί, μεταξύ των οποίων 3 γυναίκες αλλοδαπές) με λεωφορείο από τα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης στο λιμάνι Κω και στην συνέχεια για Πειραιά με το πλοίο της γραμμής.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία οι 37 κατηγορούμενοι για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης (μηδενός εξαιρουμένου, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές) θα κριθούν προφυλακιστέοι μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.
Τους τελευταίους μήνες, οι αστυνομικοί κατέγραφαν όλες τις συνομιλίες των μελών του κυκλώματος, ενώ υπήρχε και φυσική παρακολούθηση (ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι γονείς με τα παιδιά τους κι ένα αντρόγυνο).
Έχουν κατασχεθεί συνολικά 50 κιλά χασίς, ποσότητες κοκαΐνης, 20.000 ευρώ, όπλα και πυρομαχικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις