Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

H αεροπορική επέλαση των Ρώσων

Ετοιμοπόλεμοι απέναντι στις σύγχρονες προκλήσεις.
Οι Ρώσοι σαν μια μεγάλη στρατιωτική δύναμη, εξελίσσουν τον εξοπλισμό τους και προσαρμόζονται στις νέες απαιτήσεις ενός σύγχρονου πολεμικού περιβάλλοντος.

Η Ρωσία με εντολή Βλαντιμίρ Πούτιν ξεκίνησε τις εργασίες έρευνας και ανάπτυξης για την ανάπτυξη ενός αμυντικού συστήματος βοήθειας για τα εκσυγχρονισμένα στρατηγικά βομβαρδιστικά Tupolev Tu-160M2 για να τα προστατεύει από όλα τα είδη πυραύλων.
Το νέο Ρωσικό αμυντικό σύστημα περιλαμβάνει ολοκληρωμένα τεχνικά μέσα σχεδιασμένα ώστε να εντοπίζουν και να ταξινομούν μια καταστροφική απειλή και να την εξουδετερώνουν.
Σύμφωνα με τους Ρώσους το νέο αμυντικό σύστημα βοήθειας που αναπτύσσεται θα προστατεύει από όλους τους πιθανούς τύπους πυραύλων και θα είναι ικανό το σύστημα να εντοπίσει στόχους σε απόσταση αρκετών εκατοντάδων Χιλιομέτρων.
Αυτά τα αναβαθμισμένα βομβαρδιστικά θα έχουν επίσης πλοήγηση υψηλής ακρίβειας.
Σύμφωνα με τον ρώσο υφυπουργό Άμυνας Γιούρι Μπορίσοφ, τα βομβαρδιστικά Tu-160M2 καθώς και το PAK DA θα είναι ομοιόμορφα ενοποιημένα με τον ραδιοηλεκτρονικό εξοπλισμό.
Η ιδέα της επανέναρξης της παραγωγής του στρατηγικού βομβαρδιστικού Tu-160M2 στην εκσυγχρονισμένη του έκδοση υποβλήθηκε από τον Υπουργό Άμυνας Shoigu τον Απρίλιο του 2015 κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Kazan Aviation Enterprise, θυγατρική της εταιρείας Tupolev Aircraft Company. Τον Μάιο εκείνου του έτους, ο ρωσικός πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έδωσε εντολή να ξεκινήσει εκ νέου την παραγωγή αυτών των βομβαρδιστικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις