Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Iατρικό ανακοινωθέν για τον τραυματία από την πτώση ελικοπτέρου στον Σχινιά

Πώς εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του 22χρονου, του μόνου από τους τρεις επιβαίνοντες που επέζησε της συντριβής του.

Ομαλά εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του μόνου επιζήσαντα απο την πτώση ελικοπτέρου στον Σχινιά, που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο
τραυματισμό του χειριστή του κι ακόμη ενός επιβάτη, φύλακα στην Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά.

Ο νεαρός εμφανίζεται μάλιστα και στη εικόνα που μετέδιδε ζωντανά στο διαδίκτυο, μέχρι την στιγμή της συντριβής, το ένα απο τα δύο θύματα της τραγωδίας. 

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν του Νοσοκομείου ΚΑΤ, όπου νοσηλεύεται, «ο ασθενής Δ.Ε., ετών 22, διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝΑ ΚΑΤ την 23-06-2017, 11:45 πμ, ως τραυματίας κατόπιν αναφερόμενης πτώσης με ελικόπτερο. Ο ασθενής ήταν προσανατολισμένος σε χώρο και χρόνο, σταθερός αιμοδυναμικά. Ο πλήρης κλινικοεργαστηριακός έλεγχος ανέδειξε τραύματα εκ του θώρακος και ορθοπεδικής φύσης μεσαίας βαρύτητος μη χρήζοντα επί του παρόντος χειρουργικής παρέμβασης. Παραμένει νοσηλευόμενος, σε σταθερή κατάσταση, στο Τμήμα Χειρουργικής Θώρακος προς παρακολούθηση και περαιτέρω θεραπεία», αναφέρει ανακοίνωση του ΚΑΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις