Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Νατοϊκά Στρατεύματα προκαλούν τη Ρωσική Αρκούδα! «Iron Wolf 2017» (video)

Άρματα Leopard  του Γερμανικού Στρατού διασχίζουν τον ποταμό Neris κατά τη διάρκεια της άσκησης Iron Wolf 2017 στo  Στάσεναϊ της Λιθουανίας στις 20 Ιουνίου 2017. © Ints Kalnins / Reuters
Aμερικανικά Γερμανικά  και βρετανικά στρατεύματα  αυτήν την εβδομάδα με  χιλιάδες άνδρες  του ΝΑΤΟ  ασκήθηκαν ενώ ετοιμάζουν τη διεξαγωγή πολεμικών Ασκήσεων  στην Πολωνία, οι οποίες προεξοφλούν τον «πιθανό» αποκλεισμό των χωρών της Βαλτικής από τη Ρωσία.5946a966c46188f86a8b45cc
Αν και Ρωσία έχει επανειλημμένα αρνηθεί ότι έχει οποιαδήποτε πρόθεση να εισβάλει στη Λετονία, την Εσθονία ή τη Λιθουανία ή οποιοδήποτε άλλο κράτος για το θέμα αυτό.
Ούτε υπάρχουν αποδείξεις για τυχόν συγκέντρωση  ρωσικών δυνάμεων που  να αποτελούν απειλή για τους γείτονές της στη Βαλτική.
Οι ίδιοι οι διοικητές του ΝΑΤΟ παραδέχονται ότι οι τελευταίες Ασκήσεις  είναι ένα «θεωρητικό σενάριο» στο οποίο ο ρωσικός στρατός αποκλείει με Στρατεύματα τα 104 χιλιόμετρο Suwalki Gap μεταξύ Λευκορωσίας και Καλίνινγκραντ, διακόπτοντας έτσι τα βαλτικά μέλη του ΝΑΤΟ από την υπόλοιπη …συμμαχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις