Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Πανθρησκεία: Mετονόμασαν Tζαμί στα Εμιράτα στο όνομα της Παναγίας

Ένα από τα μεγαλύτερα τζαμιά,
που βρίσκεται στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Αμπού Ντάμπι, μετονομάστηκε προς τιμήν της Παναγίας, σύμφωνα με
όσα μεταδίδει το romfea.gr!
Άλλο ένα δείγμα της Πανθρησκείας που μας ετοιμάζουν όπου όλες οι θρησκείες θα πρέπει να γίνουν ένα μας δίνει η ενέργεια αυτή των Εμιράτων. Mάλιστα επιχειρείται ένα είδος μείξης ενός μουσουλμανικού χώρου με ένα από τα πιο ηχηρά χριστιανικά ονόματα.
Επιχειρείται έτσι να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι η Παναγία και μεθαύριο ο Χριστός μπορεί να λατρεύεται σε ένα μουσουλμανικό τέμενος και αντίστροφα ο Αλάχ να έχει την θέση του σε μια χριστιανική εκκλησία μέχρι όλα αυτά να αποκτήσουν ενιαία μορφή σε μια νέα θρησκεία
Κατά τις πληροφορίες, την απόφαση έλαβε η 43η ισχυρότερη γυναίκα στο κόσμο και Υπουργός Εξωτερικών για την Ανοχή Λούμπνα Αλ Κουσιμί.
Παλαιότερα το τζαμί ήταν γνωστό ως «Το Τζαμί του Σεϊχη Μοχάμεντ Μπεν Ζαίντ», ιδρυτής του οποίου ήταν το πρώτος πρόεδρος της χώρας Ζάιντ μπιν Σουλτάν Αλ Ναγιάν, όπου είναι θαμμένος στην αριστερή πλευρά του τζαμιού.
Πλέον το τζαμί που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 40.000 προσκυνητές θα ονομάζεται: «Τζαμί της Μαρίας, της μητέρας του Χριστού».
Η μετονομασία του διάσημου τζαμιού που βρίσκεται σε μια από τις κεντρικές συνοικίες της πόλης, έχει ως στόχο την ενοποίηση των ανθρωπιστικών προσδοκιών οπαδών διαφορετικών θρησκειών.
Η υπουργός δήλωσε ότι η απόφαση αυτή είναι σύμφωνη με τη συνολική κοινωνική πολιτική της χώρας, που έχει στόχο την ειρηνική συνύπαρξη τω διαφορετικών Θρησκευτικών Δογμάτων.
Επίσης το τζαμί του Σεΐχη Ζάιντ έχει κατακτήσει το ρεκόρ του μεγαλύτερου χαλιού στον κόσμο, έκτασης 5.627 μέτρων, αποτελούμενο από 2.268.000.000 κόμπους.
Αξίζει να αναφερθεί ότι οι Μουσουλμάνοι σέβονται και αγαπούν την Παναγία ως μητέρα του Χριστού, ο οποίος αναγνωρίζεται από το Ισλάμ όχι όμως ως Θεάνθρωπος.
el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις