Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Η NASA έτοιμη να ανακοινώσει την ανακάλυψη ευφυούς εξωγήινης ζωής (βίντεο)

Τι υποστηρίζουν σε βίντεό τους οι Anonymous. Πού στηρίζουν τις εκτιμήσεις τους. Τι λέει ο εκπρόσωπος της NASA για την υπόθεση;

Σε μια αποκάλυψη που αναμένεται να συγκλονίσει ολόκληρο τον κόσμο θα προχωρήσει σύντομα η NASA, σύμφωνα με τη διεθνή ομάδα ακτιβιστών hackers, Anonymous.


Οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι σύντομα η NASA θα ανακοινώσει την ανακάλυψη ευφυούς εξωγήινης ζωής, ενώ στην ιστοσελίδα τους αναφέρουν πως τα στοιχεία σίγουρα συνηγορούν στο ότι κάτι συμβαίνει στους ουρανούς από πάνω μας...

Μάλιστα, ανήρτησαν στο διαδίκτυο και ένα βίντεο επικαλούμενοι ανεπίσημες δηλώσεις του εκπροσώπου της NASA, Thomas Zurbuchen, ο οποίος σε συνάντηση της αμερικάνικης επιτροπής Επιστήμης, Διαστήματος και Τεχνολογίας φέρεται να ανέφερε ότι ο πολιτισμός μας βρίσκεται προ των πυλών της ανακάλυψης απόδειξης για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής στο σύμπαν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Independent, ο καθηγητής αναφέρεται στις ανακαλύψεις που έκανε πρόσφατα η NASA στον Εγκέλαδο, τον δορυφόρο του Κρόνου, όπου βρέθηκε υδρογόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις