Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

NEA BOMBA - ΘΑ ΣΑΣ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ! Ερρίκος Ντύναν: Λογίστρια έπαιρνε 14.000 ευρώ το μήνα και γιατρός 1 εκατ. ευρώ το χρόνο - (VIDEO)

Σε εισήγηση του μάνατζερ απέδωσε ο Ανδρέας Μαρτίνης τον μεγάλο μισθό λογίστριας στο «Ερρίκος Ντυνάν», ενώ επιβεβαίωσε
ότι υπήρχε γιατρός με αποδοχές σχεδόν ενός εκατ. ευρώ μετά τις σχετικές ερωτήσεις που δέχθηκε από τον βουλευτή της ΝΔ, Γιώργου Βλάχου κατά τη διάρκεια της Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία.
«Υπήρχαν τέτοιοι μισθοί, οι οποίοι ήταν ανάλογοι με τον ανταγωνισμό και εν πάση περιπτώσει για τα έτη που μιλάτε ήταν εισήγηση του μάνατζερ του νοσοκομείου, τον οποίο δεν φωνάζει ποτέ ο κ. Τσιρώνης να καταθέσει», ήταν η απάντηση του Ανδρέα Μαρτίνη σε ερώτηση για τη μισθοδοσία υπεύθυνης Λογιστηρίου στο «Ερρίκος Ντυνάν» από το 2000 και από το 2006 ως γενικής διευθύντριας ύψους 14.000 ευρώ το μήνα σε συνδυασμό με μπόνους 85.000 το 2010.
Στην ερώτηση του κ. Βλάχου για τις αποδοχές ενός γιατρού που πλησίαζαν το ένα εκατομμύριο ευρώ το χρόνο και το «αν υπήρχαν τέτοιοι μισθοί στους γιατρούς», ο κ. Μαρτίνης απάντησε: «Υπήρχε σύμβαση για τέτοιο γιατρό. Είπα προηγουμένως και αν διαβάσατε τις εξουσίες που είχε δώσει στο «Ερρίκος Ντυνάν» το Δ.Σ. και ο Ερυθρός Σταυρός στον κ. Κάντη ποιος τα κανόνιζε, εάν κοιτάξετε ποιοι ασχολήθηκαν με τον εξοπλισμό, θα το καταλάβετε και αν κοιτάξετε από ποιου ατόμου ζητώ το άνοιγμα των λογαριασμών, επίσης θα το καταλάβετε».
Δείτε το βίντεο από το κανάλι της Βουλής:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις