Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

NEO σοκ με ρασοφόρο στη Θεσσαλονίκη: Έβαλε με τη BIA γυναίκα στο αυτοκίνητό του και ασέλγησε σε βάρος της - ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ!

Λίγες μόνο ημέρες μετά τη δημοσίευση μέσω Facebook μιας νεαρή φοιτήτριας ότι έναν ρασοφόρος ασέλγησε σε βάρος της μέσα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ και


τις καταγγελίες που ακολούθησαν (Δείτε εδώ:http://www.seleo.gr/thessalonikh/243165-to-ravasaki-tou-satyrou-rasoforou-se-foititria-mesa-se-leoforeio-sti-thessaloniki-martyria-sto-seleo-foto#.WUqlypKLTMw) μια ανακοίνωση της αστυνομίας για τη δράση ενός ακόμη ρασοφόρου προκαλεί σοκ. Όπως διαπιστώθηκε ο 41χρονος, απογευματινές ώρες της 17-06-2017, ντυμένος ως μοναχός, προσέγγισε 48χρονη στο κέντρο της πόλης, την οποία έπεισε να μεταβούν στο αυτοκίνητό του, προκειμένου να της δωρίσει θρησκευτικά είδη.

Μετά την είσοδο της γυναίκας στο αυτοκίνητο και προφασιζόμενος ότι θα επισκεφθούν μοναστήρι στα περίχωρα της Θεσσαλονίκης, εκκίνησε το όχημα παρά την εναντίωση της 48χρονης.

Κατά την πορεία του οχήματος, ο 41χρονος προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της γυναίκας, η οποία κατάφερε να διαφύγει από το αυτοκίνητο στην περιοχή των Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής, όπου κατήγγειλε το συμβάν στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.

Ο 41χρονος εντοπίσθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης την 20-06-2017, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε το προαναφερόμενο αυτοκίνητο, ρούχα κληρικού και ταυτότητα με σφραγίδα Αγίου Όρους επ’ ονόματί του, η οποία ήταν πλαστή. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη κατακράτηση, αντιποίηση αρχής, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και πλαστογραφία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις