Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

O πρόεδρος του συμβολαιογραφικού συλλόγου και γνωστος για το "θεάρεστο έργο του", Γεωργιος Ρούσκας, πήρε σβάρνα μερίδα των MME προπαγανδίζοντας ψευδώς ότι δεν υπήρξε κανένα επεισόδιο και τραυματισμός THΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΤΖΟΥΛΙΑΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΗΣΤΕΙΡΙΑΣΜΩΝ!

Μετά την ΠΑΡΑΝΟΜΗ απόπειρα ολοκλήρωσης 2 πλειστηριασμών (την προ-προηγούμρνη Τετάρτη) από τις
συμβολαιογράφους Σακκά και Μορφονιού, στο ΚΥΛΙΚΕΙΟ του Ειρηνοδικείου Αθηνών και την επίθεση με άσκηση βίας της τελευταίας στη συναγωνίστρια του Κινήματος Δεν Πληρώνω, Τζούλιας Λιακοπούλου, ο πρόεδρος του συμβολαιογραφικού συλλόγου και γνωστος για το "θεάρεστο έργο του", Γεωργιος Ρούσκας, πήρε σβάρνα μερίδα των ΜΜΕ (με μπροσταρη τον ΣΚΑΙ) προπαγανδίζοντας ψευδώς ότι δεν υπήρξε κανένα επεισόδιο και τραυματισμός.
Στα ψεύδη αυτά του Ρούσκα ποτέ δεν κλήθηκε από τα συγκεκριμένα ΜΜΕ εκπρόσωπος του Κινήματός μας να απαντήσει παρόλο που έγινε πολλαπλώς αναφορά σε εμάς, κατά τρόπο προκλητικό, αντιδεοντολογικό και σκανδαλώδη.
1) Η Σακκά και η Μορφονιού για παράνομη εκτέλεση πλειστηριασμού και την άσκηση βίας στη συναγωνίστρια (από πλευράς Μορφονιού) μηνύθηκαν από εμάς στο ΑΤ Αμπελοκήπων αφού συνελήφθησαν. Θα οριστεί τακτική δικάσιμος.
2) Έχουμε ήδη στα χέρια μας την Ιατροδικαστική γνωμάτευση η οποία "καίει" τη Μορφονιού και τον ΨΕΥΤΗ Ρούσκα. Η γνωμάτευση αυτή κάνει λόγο για εκδορές, θλαστικά τραύματα κλπ στο χέρι και το πόδι της συναγωνίστριας.
3) Την προηγούμενη Τετάρτη στη δράση μας ενάντια στους πλειστηριασμούς (το περιστατικό με τον τραυματισμό έλαβε χώρα την προ-προηγούμενη Τετάρτη) ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ της συμβολαιογράφου Μορφονιού (τον οποίον αναγνωρίσαμε από την πολύωρη κοινή μας παρουσία στο ΑΤ Αμπελοκήπων) "συνελήφθη" στα πράσα από συναγωνιστές μας να βιντεοσκοπεί και να φωτογραφίζει με το κινητό του την Τζούλια Λιακοπούλου και άλλους συναγωνιστές κατά τη διάρκεια της δράσης, εν αγνοία τους και παρά τη θέλησή τους όπως και του δήλωσαν όταν το αντιλήφθηκαν.
Ο συγκεκριμένος δικηγόρος όταν έγινε αντιληπτός το έβαλε στα πόδια. Αξίζει να αναφερθεί ότι η γελοιότητα του λούμπεν κορακοκυκλώματος φτάνει σε τέτοιο σημείο που ο δικηγόρος τους είχε φορέσει και καπέλο τζόκευ για να μην τον αναγνωρίσουμε!!!
Κυβέρνηση-τραπεζίτες-κοράκια-μερίδα των ΜΜΕ σε αγαστή συνεργασία σχεδιάζουν την μαζική εκποίηση της περιουσίας του Ελληνικού Λαού.
Το Κίνημά μας δεν θα το επιτρέψει!
*Στην φωτογραφία απεικονίζεται η συλληφθείσα και μηνυθείσα συμβολαιογράφος Ιορδάνα Μορφονιού με τον αρχισυμβολαιογράφο-κοράκι-ταμία του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών, Νικόλαο Παπαθέου, στο Ειρηνοδικείο Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις