Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Πόσo κουμουνιστής είσαι κ. Καζάκο όταν έχεις ''δεξιά τσέπη''... Τo πάρτι ''καλά κρατεί''

Με 4.300 ευρώ το μήνα αμείβεται ο Κωσ. Καζάκος από το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας με σύμβαση έργου.
Έτσι για εισπράττει παράλληλα και τη σύνταξη του.
Το πάρτι ''καλά κρατεί'' με τους καλ. Διευθυντές του ΔΗΠΕΘΕ 
Αλλά πόσο κουμουνιστής είσαι κ. Καζάκο όταν έχεις ''δεξιά τσέπη''





Η ξεφτίλα σας δεν έχει όρια κύριε Καζάκο . 
Για απαντήστε τώρα !! 
Με όσα ακούστηκαν μετά την απαράδεκτη δήλωση του Κώστα Καζάκου για την "προδοσία" όσων Ελλήνων φεύγουν στο εξωτερικό, ήρθε στο φως και μια καταγγελία για την αμοιβή του στο ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, που έγινε τον χειμώνα και μάλλον πέρασε απαρατήρητη.
Με 4.300 ευρώ το μήνα αμείβεται ο Κ.Καζάκος από το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, της πόλης της οποίας ο δήμαρχος Κώστας Πελετίδης, έχει εκλεγεί με τον συνδυασμό του ΚΚΕ.
Παράλληλα, ο ηθοποιός εισπράττει και τη σύνταξη του και για να μην έχει περικοπές λόγω αμοιβής από το ΔΗΠΕΘΕ, υπογράφει με τον δήμαρχο σύμβαση έργου.
Στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω, η αντιπολίτευση του δημοτικού συμβουλίου της πόλης, καταγγέλλει μεταξύ άλλων, ότι η τελευταία θεατρική παραγωγή κόστισε στο ΔΗΠΕΘΕ 250.000 ευρώ, ενώ έκανε τζίρο μόλις 70.000 ευρώ.
Άρα ο δήμος "μπαίνει μέσα" κοινώς, και μόνος ωφελημένος (ταμειακά τουλάχιστον) είναι ο Κώστας Καζάκος.
Η δημοκρατικά εκλεγμένη κομμουνιστική αρχή του Δήμου, λοιπόν, προτιμά να τιμά με κρατικό ζεστό χρήμα έναν ομοίδεάτη της, τη στιγμή που, ειδικά στην Πάτρα, υπάρχουν άπειρες οικογένειες που υποφέρουν από ανεργία και κατ΄επέκταση από...αληθινή πείνα. Θα θυμάστε το πρόσφατο περιστατικό της μαθήτριας σε λύκειο της Πάτρας, που λιποθύμησε στην τάξη της επειδή είχε να φάει 3 ολόκληρες ημέρες.
Θα θυμάστε και τις ατέλειωτες ουρές που δημιουργήθηκαν επί 3 ημέρες όταν σε κεντρικό στάδιο της πόλης οι κοινωνικές υπηρεσίες μοίραζαν από μια σακούλα τρόφιμα σε αναξιοπαθούντες.
Μια απλή αναφορά κάνουμε, ο δήμαρχος κ. Πελετίδης τα γνωρίζει καλύτερα από εμάς αυτά.
Ο κύριος Κώστας Καζάκος όμως, μάλλον τα αγνοεί όλα αυτά, όπως αγνοεί και τους πραγματικούς λόγους που οι νέοι και όχι μόνο, της Ελλάδας, ξενιτεύονται για δουλειά στο εξωτερικό.
Θεωρώντας πιθανότατα πως όλοι έχουν τις άκρες τους όπως εκείνος, ιδιαίτερα τις κομματικές, εξέφρασε την άποψη πως όσοι φεύγουν από την Ελλάδα είναι προδότες.
Εκτός αν θεωρεί πως εκείνος πάλεψε για όσα έχει καταφέρει σήμερα, να διπλοτρώει από τα κρατικά ταμεία.
Κατά τα άλλα, όλοι έχουμε ακούσει για τους κομμουνιστές με τις "δεξιές τσέπες". Ή μήπως πρέπει πια, να τις λέμε "αριστερές τσέπες";
Στο δημαρχείο της Πάτρας πριν λίγο καιρό κατέβασαν την Ευρωπαϊκή σημαία από το δημαρχείο. 

Άλλο που πίσω από τους τοίχους, ξεκοκαλίζουν...κομμουνιστικά, τα ΕΣΠΑ για τα ΔΗΠΕΘΕ...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις