Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017

Survivor - Είναι οριστικό: Ο Ντάνος στις 4 Ιουλίου θα βρίσκεται στον…

Το μεγάλο μυστήριο σχετικά με την παραμονή του Γιώργου Αγγελόπουλου στο Survivor λύθηκε!


Τι εννοούμε;
Πριν λίγες ώρες, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στους παίκτες του παιχνίδι τις αλλαγές των επόμενων ημερών, όσον αφορά στα αγωνίσματα και την εξέλιξη του παιχνίδι, αφήνοντας, ωστόσο, αναπάντητο ένα μεγάλο ερώτημα: τι θα συμβεί σε περίπτωση που χάσουν την επόμενη ασυλία οι «Διάσημοι»; Θα υπάρξει αγώνισμα ατομικής ασυλίας, κάτι που θα σήμαινε πως αν κέρδιζε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αυτομάτως ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα βρισκόταν εκτός παιχνιδιού;
Η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΙ, Άλκηστις Μαραγκουδάκη, μιλώντας στο Survivor Panorama, έδωσε την απάντηση: Αν στην επόμενη ασυλία οι «Διάσημοι» χάσουν, τότε δεν θα υπάρξει αγώνισμα ατομικής ασυλίας. Οι παίκτες θα μεταφερθούν στο «Συμβούλιο του Νησιού» και εκεί, βάσει της κατάταξης από την 24ωρη ψηφοφορία, θα αποχωρήσει είτε ο Ντάνος είτε η Βαλαβάνη.
Αν λάβουμε τώρα υπόψη τις διαρροές για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, ο Ντάνος δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει καθώς είναι πρώτος στη σχετική λίστα, άρα στις 4 Ιουλίου θα βρίσκεται στο μεγάλο ημιτελικό που θα διεξαχθεί στην Αθήνα!
Τα σενάρια που μετατρέψουν το παιχνίδι ατομικό
Η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ, μάλιστα, έδωσε απάντηση και στο πότε θα γίνει το παιχνίδι ατομικό.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε, υπάρχουν τρεις περιπτώσεις:
1. Αν η επόμενη ασυλία χαθεί από τους «Διάσημους» και αποχωρήσει ένας παίκτης, τότε από την επόμενη ημέρα το παιχνίδι θα γίνει ατομικό.
2. Αν η ασυλία χαθεί για τους «Μαχητές» και αποχωρήσει η Σάρα, τότε πάλι αυτόματα το παιχνίδι θα γίνει ατομικό, αφού η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν θα έχει αντίπαλο άλλη γυναίκα.
3. Αν υπάρξει τραυματισμός στην ομάδα των «Διασήμων» και ένας εκ των δύο παικτών δεν μπορεί να αγωνιστεί.

VIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις