Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Survivor: Μεγάλη ανατροπή στον τρόπο ψηφοφορίας από δω και πέρα- Τσακωμός Χρανιώτη με Ντάνο και αποχώρηση Κοκκινάκη

Το αγώνισμα και ο τρελός τσακωμός Χρανιώτη – Ντάνου

Highlight του ματς ήταν ένα άγριο περιστατικό στην πρώτη αναμέτρηση του Γιάννη Σπαλιάρα ενάντια του Μπο.
Εκεί, η αγωνία κορυφώθηκε με τους δύο παίκτες να πηγαίνουν σχεδόν μαζί. Στον πάγκο οι Διάσημοι παθιάστηκαν και ο Γιώργος Αγγελόπουλος έσπρωξε τον Χρανιώτη που ήταν μπροστά του για να μπορέσει να δει καλύτερα τον αγωνιστικό χώρο και τους δύο παίκτες που αγωνίζονταν. Ο ηθοποιός ενοχλήθηκε με την κίνηση του Ντάνου και από τα νεύρα του πέταξε μακριά το παγούρι του και ζήτησε εξηγήσεις από τον Αγγελόπουλο. “Καλά με σπρώχνεις ενώ βλέπεις ότι είμαι μπροστά σου;” ρώτησε ο “Χραν” όπως τον αποκαλούν οι συμπαίκτες του, με τον Ντάνο να του απαντά: “Σιγά μη σε σκοτώσω”.

Η άξια νίκη των Διασήμων

Οι Διάσημοι φαίνεται ότι στο αγώνισμα της Τρίτης ξεκουράστηκαν και τα έδωσαν όλα στο χθεσινό. Αυτή τη φορά, είχαν το πάθος, την αγωνιστικότητα, την επιμονή, την υπομονή και την συγκέντρωση που απαιτούσε το ματς. Όλοι οι παίκτες των Διασήμων ήταν εξαιρετικοί στον τελικό στόχο σε σχέση με τους Μαχητές που δυσκολεύονταν πολύ και δεν βρήκαν εύκολα το κόλπο για τα μπαλάκια.

Η ανατροπή έγινε – έστω για λίγο – και η διαφορά τους μειώθηκε σε 8 – 5. Την πέμπτη νίκη των Μαχητών χάρισε η Σάρα Εσκενάζυ που φάνηκε να βρήκε τον τρόπο να βάζει τα μπαλάκια στον στόχο και το πανηγύρισε με μία πιρουέτα! Ο ενθουσιασμός τους όμως έφυγε γρήγορα, αφού ο Γιώργος Χρανιώτης αγωνίστηκε με τον Γιάννη Σπαλιάρα και έβαλε αυτός πρώτος τα μπαλάκια στη θέση τους. Έτσι η ομάδα των Διασήμων ήταν αυτή που είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει μηνύματα με την οικογένειά μέσω κινητού. Το έπαθλο όμως δεν περιορίστηκε εκεί αφού περιελάμβανε ένα κιλό φακές, ένα κιλό ρύζι, διασκέδαση σε κλαμπ της Πούντα Κάνα, πλούσιο γεύμα και διαμονή σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο.

“Εχθές θέλαμε να χάσουμε, σήμερα θέλαμε να κερδίσουμε. Συγκεντρωθήκαμε, αφοσιωθήκαμε στον στόχο και τελικά κερδίσαμε”, είπε ο Γιώργος Χρανιώτης μετά το ματς στον Σάκη Τανιμανίδη, ύστερα από σχετική ερώτησή του. “Εγώ ήθελα πολύ να μιλήσω με την οικογένειά μου. Θέλαμε τη νίκη για αυτό το λόγο. Έχω μιλήσει με τον αδερφό του αλλά είναι άλλο πράγμα να μιλάς, όπως θέλω εγώ, με ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα που έχω στη γη, την μητέρα μου”, είπε από την πλευρά του ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

“Εγώ θέλω να μιλήσω με την κόρη αλλά ελπίζω να μην είναι ξύπνια γιατί αυτήν την ώρα είναι αργά εκεί” δήλωσε χαριτολογώντας ο Κώστας Κοκκινάκης. Ενώ στο ίδιο κλίμα ο Μπο αστειεύτηκε: “Εγώ θα μιλήσω με την μητέρα μου, αν μπορεί κάποιος να μιλήσει με τον πατέρα μου…!”.

Πάντως οι Μαχητές παρά την ήττα τους, δεν ήταν με σκυμμένο το κεφάλι. Όλοι συμφώνησαν ότι έφταναν πιο γρήγορα στο στόχο αλλά δεν μπορούσαν να τον αποκρυπτογραφήσουν. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μάλιστα με την μετριοφροσύνη που τον διακατέχει, είπε: “Ασυλία κερδίσαμε, ξενοδοχεία κερδίσαμε, εντάξει! Μην τα θέλουμε και όλα! Ας κερδίσουν και αυτοί κάτι, μονοπώλιο το κάναμε…”. Την ίδια άποψη είχαν και οι υπόλοιποι Μαχητές.

Το μοναδικό έπαθλο με άφθονο φαγητό, ξέφρενο γλέντι και… ζεστό νερό

Αμέσως οι Διάσημοι ξεκίνησαν την περιπέτειά τους… Αποβιβάστηκαν σε ιδιωτικό τζετ, έφτασαν στην Πούντα Κάνα, απόλαυσαν ένα απίστευτο φαγοπότι με κρεατικά, θαλασσινά και πολλά γλυκά. Μετά το φαγητό, οι Διάσημοι ξεσάλωσαν στο κλαμπ “Κόκο Μπόνγκο”. Ένα τεράστιο κλαμπ, με πολύ θέαμα, χορό και ακροβατικά. Μετά ήρθε η στιγμή που όλοι περίμεναν… Η διαμονή στο ξενοδοχείο και κυρίως το μπάνιο με άφθονο ζεστό νερό, σαμπουάν και αφρόλουτρα! Και σαν να μην έφτανε αυτό, το πρωί τους περίμενε πλούσιο πρωινό στο ξενοδοχείο.

Εντωμεταξύ οι Μαχητές ετοίμασαν το φαγητό τους, την θρυμματισμένη καρύδα, και ύστερα ανέλυσαν ποιος τους συμφέρει να αποχωρήσει από το παιχνίδι. “Εμένα η δική μου άποψη είναι να αποχωρήσει αυτός που είναι καλύτερος στον στόχο. Σαν ομάδα μάς συμφέρει να αποχωρήσει ο Κοκκινάκης” τόνισε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στις κάμερες του Survivor. Στη συνέχεια, η ηττημένη ομάδα έπεσε για ύπνο και τόνισε ότι θα τα δώσει όλα στο επόμενο αγώνισμα και στην ασυλία, που αυτή είναι πιο σημαντική για αυτούς.

Η εμπειρία της νυχτερινής ζωής του Άγιου Δομίνικου τελείωσε, και το επόμενο πρωί τους περίμενε το έπαθλο επικοινωνίας. Ο Γιώργος Χρανιώτης μίλησε με τη μαμά του που του είπε να προσέχει. Επόμενος ο Μπο που επικοινώνησε με τον πατέρα του που του είπε να σκέφτεται θετικά και να είναι δυνατός. Στη συνέχεια ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήρθε μετά από 3μιση μήνες κοντά, έστω και μέσω μηνυμάτων, με την μητέρα του. “Ήταν πολύ σπουδαία στιγμή, δόξα τω θεώ είναι όλοι καλά” είπε ο Ντάνος στις κάμερες του Survivor.

Όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν με… αποχώρηση!

“Χαμογέλασε το χειλάκι τους μετά από καιρό!”, δήλωσε ο Σπαλιάρας για τους Διάσημους που τους συνάντησε το πρωί στην παραλία. Και το γνωστό μοντέλο συνέχισε απευθυνόμενος στην κάμερα του Survivor: “Όπως και να χει ένας από αυτούς σε λίγο θα αποχωρήσει…” Και όσο ευχάριστο ήταν το κλίμα στο έπαθλο, τόσο αγχωτικό ήταν στην αποχώρηση που ακολούθησε… Μπο και Κοκκινάκης ήταν οι υποψήφιοι για αποχώρηση αυτήν την εβδομάδα.

Ο Σάκης Τανιμανίδης ρώτησε κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου του Νησιού ποιος παίκτης έχει λείψει περισσότερο στον Γιώργο Χρανιώτη και αγωνιστικά και στην παρέα. Ο ηθοποιός απάντησε τον Λάμπρο Χούτο, ενώ η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είπε την Σόφη Πασχάλη και τόνισε ότι και ο Στέλιος Χανταμπάκης ήταν ένας δυνατός παίκτης.

Ανάμεσα σε Μπο και Κοκκινάκη, ένας παρέμεινε στο Survivor. Το τηλεοπτικό κοινό σε Ελλάδα και Κύπρο, αποφάσισε να σώσει τον ράπερ της παρέας, Μπο και να αποχωρήσει ο πολίστας της ομάδας, Κοκκινάκης. «Είναι η τρίτη φορά που ήμουν υποψήφιος και κάποια στιγμή θα γινόταν και αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω ζήσει το παιχνίδι μέχρι τώρα, καλή συνέχεια στα παιδιά και στις δύο ομάδες. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που με στήριξε τρεις φορές και αυτούς ίσως που δεν τους άρεσα. Εγώ αυτός είμαι, δεν έχω να πω κάτι άλλο. Καλή επιτυχία στα παιδιά, να πετύχει ο καθένας τους στόχους που έχει. Θα γυρίσω στους δικούς μου ανθρώπους, στην κόρη μου», είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Κοκκινάκης ενώ η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν έτοιμη να κλάψει.

Η ανακοίνωση του Σάκη για την αλλαγή στην αποχώρηση

Ο παρουσιαστής γνωστοποίησε σε όλους πως το σύστημα της αποχώρησης αλλάζει.Συγκεκριμένα, την επόμενη εβδομάδα θα τεθούν και οι εννέα παίκτες στη διάθεση του κοινού και μάλιστα για μία ολόκληρη ημέρα. Βάση των ψήφων, θα δημιουργηθεί μια “λίστα” από το 1 έως το 9, όπου στην πρώτη θέση θα βρίσκεται ο παίκτης με τις περισσότερες θετικές ψήφους.

Ωστόσο, θα συνεχιστούν οι αγώνες ασυλίας, ατομικής ασυλίας και οι ψηφοφορίες. Όταν βγουν δύο ή τρεις προτεινόμενοι, δεν θα ψηφίζει το κοινό, αλλά θα φεύγει αυτός που έχει τις λιγότερες ψήφους στην σχετική λίστα που θα έχει ήδη δημιουργηθεί.

Τι θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο του Survivor; Ποια ομάδα θα κερδίσει το πολυπόθητο έπαθλο; Πώς θα επηρεάσει την ομάδα των Διασήμων η αποχώρηση του Κώστα Κοκκινάκη; Θα λυθεί μια για πάντα η κόντρα Διάσημων και Μαχητών; Πώς θα σχολιάσουν τις αλλαγές στον τρόπο αποχώρησης; Τι άλλες εκπλήξεις κρύβει το παιχνίδι; Η απάντηση στις τηλεοπτικές μας οθόνες στις 4 Ιουνίου και ώρα 21:00.




Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις