Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

Ο Βούτσης για το Survivor και τη Βουλή: Περισσότεροι είδαν τον Τσακαλώτο παρά τον Τσίπρα

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είχε μεγαλύτερη τηλεθέαση από τον Αλέξη Τσίπρα, όταν μίλησε στην Ολομέλεια της Βουλής,
πριν την ψηφοφορία του πολυνομοσχεδίου τον Μάιο, δήλωσε ο Νίκος Βούτσης.

Ο πρόεδρος της Βουλής, σε συνέντευξη στον ΣΚΑΪ, κλήθηκε να σχολιάσει το «καρφί» του υπουργού Οικονομικών αλλά και τις σφοδρές επικρίσεις της Φώφης Γεννηματά, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή τον Μάιο, σχετικά με τη σειρά των τοποθετήσεων και το γεγονός ότι κάποιοι μίλησαν αργά το βράδυ, την ώρα που παιζόταν το επεισόδιο του «Survivor».

«Μίλησε ο πρωθυπουργός μίλησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν χρειάζεται να έχουμε εντάσεις τώρα. Ετσι και αλλιώς μόνοι μας είμαστε αυτή την ώρα αφού οι 9 στους 10 Ελληνες τώρα βλέπουν Survivor», είχε πει εκείνη την ημέρα από το βήμα της Βουλής ο κ. Τσακαλώτος, ενώ η κ. Γεννηματά είχε διαμαρτυρηθεί έντονα γιατί δεν είχε τηρηθεί η κοινοβουλευτική τάξη, με αποτέλεσμα εκείνη να μιλήσει μετά τον πρωθυπουργό και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Δεν το ξέρει ούτε ο Ευκλείδης, αλλά είχε μεγαλύτερη τηλεθέαση από τον πρωθυπουργό. Εκείνη την ημέρα, 800.000 τηλεθεατές είδαν τον κ. Τσακαλώτο, την κ. Γεννηματά και τον κ. Καμμένο, που μίλησαν αργά, και 580.000 είδαν τον πρωθυπουργό και τον κ. Μητσοτάκη που είχαν μιλήσει νωρίτερα. Την ίδια ώρα, το Survivor είχε σταθερή τηλεθέαση 2-2,5 εκατ. άτομα σε όλη τη διάρκεια», είπε ο πρόεδρος της Βουλής.

Ακόμη, απέδωσε την καθυστέρηση στις ομιλίες στο γεγονός ότι «δύο πολιτικοί αρχηγοί που επρόκειτο να μιλήσουν μία ώρα νωρίτερα, για δικούς τους λόγους δεν μπήκαν στην αίθουσα, για αυτό έδινα τον λόγο σε βουλευτές». «Το Survivor δεν είχε καμία σχέση, η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής είχε αποφασίσει μία εβδομάδα νωρίτερα ότι η συζήτηση θα είχε ολοκληρωθεί έως τις 10 μ.μ.», συμπλήρωσε. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις