Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

"Πόλεμος" Πολάκη - ΣTΕ! "Καλύτερα αστοιχείωτος..."

"Πόλεμος" έχει ξεσπάσει μεταξύ του Παύλου Πολάκη και των δικαστών του Συμβουλίου της Επικρατείας, μετά την επίθεση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας για την απόφαση της
Ολομέλειας, σχετικά με την παραγραφή των φορολογικών αξιώσεων.

Οι ανώτατοι δικαστικοί λειτουργοί, αναφερόμενοι σε σχόλια που διατυπώθηκαν για την απόφαση και ευθέως στην έμμετρη ανάρτηση του κ. Πολάκη, έκαναν σκληρή κριτική στον υπουργό και σημείωσαν μεταξύ άλλων, ότι «Κρατικοί λειτουργοί και δημόσια πρόσωπα που ασκούν κριτική σε δικαστικές αποφάσεις επιβάλλεται να έχουν υποτυπώδη, έστω, γνώση των εξελίξεων στον νομικό πολιτισμό, διότι η αστοιχείωτη κριτική προσφέρει κακή υπηρεσία στον τόπο και τους πολίτες».
Ακολούθησε η ανάρτηση - απάντηση του Παύλου Πολάκη: "Καλύτερα αστοιχείωτος (με πτυχίο ιατρικής αθηνών, ειδίκευση στη χειρουργική, εξειδίκευση στη μεθ, 5 χρόνια δημαρχιακής θητείας, το μεγαλύτερο σχολείο σε άλλες πέντε επιστήμες)
ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΑΛΛΑΞΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ
ΛΑΓΚΑΡΝΤ,ΜΠΟΡΓΙΑΝΣ κλπ στο όνομα των "δικαιοκρατικών εγγυήσεων και της ισονομίας"!!!!!!!!!!!!!
Αν αυτό είναι "εξέλιξη του νομικού πολιτισμού", προτιμώ την "αμορφωσιά" των παραπάνω πτυχίων μου και του λαϊκού περί δικαίου αισθήματος, με το οποίο γαλουχήθηκα. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ "ΑΛΛΕΣ" ΣΠΟΥΔΕΣ ....".
Στις 10 το πρωί της Παρασκευής, ο Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφθεί το υπουργείο Υγείας, στο πλαίσιο των επισκέψεών του στα υπουργεία για την παρακολούθηση του κυβερνητικού έργου.
Αμέσως μετά την συνάντηση του πρωθυπουργού με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας, θα ακολουθήσει ομιλία του στο αμφιθέατρο του υπουργείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.