Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Τι ΒΡΗΚΑΝ στην ΒΑΛΤΙΚΗ; Μία ΑΛΗΘΕΙΑ που ΤΡΟΜΑΖΕΙ (video)

Σύμφωνα με τα Σουηδικά νέα (εφημερίδες Aftonbladed και Expressen), κυνηγοί θησαυρών, έμειναν έκθαμβοι, στις 16/6/2011, με αυτό που διαπίστωσαν ότι έβλεπαν
στην οθόνη του σόναρ τους, μέσω της οποίας, διαγραφόταν ο βυθός της θάλασσας στην Βαλτική, ανάμεσα στην Σουηδία και την Φινλανδία.
Αυτοί οι εξερευνητές των θαλασσών έψαχναν την Βαλτική για συντρίμια πλοίων μέσα στα οποία μπορεί να βρουν «αρχαίο» κρασί –και γενικότερα – αλκοόλ, το οποίο στην συνέχεια πουλούν σε δημοπρασίες.
Αυτή την φορά, όμως, εντόπισαν κάτι διαφορετικό. Στα 87 μέτρα από κάτω τους, υπήρχε κάτι που δεν έμοιαζε με συντρίμμια πλοίου. Αν και έχουν δει πολλά παράξενα και περίεργα στους βυθούς, στα 18 χρόνια των ερευνών τους, αυτό διέφερε κατά πολύ. Ήταν συμπαγές και απόλυτα στρογγυλό, κυκλικό, με διάμετρο γύρω στα 60 μέτρα (ή κατά άλλους περίπου 60 πόδια, δηλαδή γύρω στα 10 μέτρα). Μοιάζει να είναι φτιαγμένο από ατσάλι.
Εξίσου εντυπωσιακό είναι ότι υπάρχουν ίχνη που δείχνουν πως αυτό το κυκλικό αντικείμενο «σύρθηκε» γύρω στα 300 μέτρα μέχρι να ακινητοποιηθεί στην θέση που το βρήκαν, ύστερα από πτώση(;) στην θάλασσα.
Η ομάδα «Ocean X» επιχειρεί την διερεύνηση του μυστηριώδους αντικειμένου, αλλά…
Οι δύτες που βούτηξαν στο σημείο είπαν πως:
«Κάθε τι ηλεκτρικό παύει να δουλεύει», δήλωσε ο δύτης Stefan Hogerborn. «Μόλις απομακρυνόμαστε ξαναλειτουργεί, μόλις ξαναπλησιάσουμε σβήνει!»
«Έχουμε ζήσει πράγματα που πραγματικά δεν φανταζόμουν και είμαι ο μεγαλύτερος σκεπτικιστής της ομάδας σχετικά με τις θεωρίες αυτές», είπε ο δύτης Peter Lindberg.
«Είμαι πεπεισμένος πως βρήκαμε κάτι εντελώς μοναδικό», δήλωσε ο επίσης δύτης Dennis Åsberg.
Στην περιοχή είχαν σπεύσει πολεμικά πλοία της Σουηδίας και την Φινλανδίας, ενώ ένα «πέρασμα έκανε και μία φρεγάτα του αμερικανικού Ναυτικού. Σε όλες τις περιπτώσεις κανένας δεν κατάφερε να πλησιάσει το αντικείμενο στο βυθό αφού τα βαθυσκάφη παρουσίαζαν δυσλειτουργίες και ο κίνδυνος να απωλέσουν την ενέργειά τους και αβοήθητα να καταλήξουν στον βυθό ήταν μεγάλες.
Σημειώνεται ότι πίσω από το μεταλλικό αντικείμενο υπάρχουν σαφή ίχνη ολίσθησης στον βυθό σαν να πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση ένα αεροσκάφος στην έρημο. Κάποιοι ειδικοί στα υποβρύχια οχήματα δεν αποκλείουν να πρόκειται για stealth υποβρύχιο των ΗΠΑ ή της Ρωσίας, το οποίο απωλέστηκε κατά την διάρκεια δοκιμών.
Άλλοι αντιλαμβάνονται ότι πρόκειται για κάτι πολύ μεγαλύτερο τεχνολογικά. Κάτι, ίσως, από έναν άλλο κόσμο…
Τι συμβαίνει τελικά; Μήπως η αλήθεια είναι πιο τρομακτική για να την αντιμετωπίσουμε; Τι βρήκαν στην Βαλτική;
Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά
What We Really Found At Baltic Sea ? Their Technology is Superior!! Truth is Scary!
Σύνθεση στοιχείων και επιμέλεια diadrastika.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις