Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017

Το Βαθύ κράτος ετοιμάζεται να μετακινήσει τον Τραμπ. Αποσταθεροποίηση στο Ιράν μέσα στο 2017.

Το Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών προετοιμάζεται να επιχειρήσει να εγκρίνει νέο νόμο την επόμενη εβδομάδα που, αν τεθεί σε ισχύ, θα απομακρύνει ουσιαστικά τον
Πρόεδρο Ντόναλντ Τράμπμ από την εξουσία και θα αποτελέσει ανοικτή διακήρυξη πολέμου σε ολόκληρη την Ομοσπονδία και ότι ο Πρόεδρος Πούτιν έχει ορκιστεί «Θα συναντηθούμε με βία «.
Ένας νέος αμερικανικός νόμος εισήχθη στη Γερουσία των ΗΠΑ και ψηφίστηκε με ψήφους 98-2, και του οποίου η τελική έκδοση, δημοσιεύτηκε. Ο ιστοχώρος της Βουλής των Αντιπροσώπων των Η.Π.Α. χθες το βράδυ, δείχνει τον πραγματικό «στόχο / στόχο» του, καθώς πάνω από το 80% αφιερώνεται αποκλειστικά στην ανάληψη όλων των εξουσιών από τον Πρόεδρο Τραμπ, ενώ ταυτόχρονα δηλώνει ανοιχτό στη Ρωσία.
Σύμφωνα με το Σύνταγμα των ΗΠΑ που προβλέπει τριμερή (3 μέρη) μορφή της κυβέρνησης εξίσου διαίρεση της κρατικής εξουσίας μεταξύ της εκτελεστικής εξουσίας, στη νομοθετική εξουσία και στο δικαστικό κλάδο, ο Πρόεδρος Tραμπ είναι ομοσπονδιακά επίσημος κύριος υπεύθυνος για τις σχέσεις των Ηνωμένων Πολιτειών με τα ξένα κράτη, Αλλά αν ο νέος αυτός νόμος, θα περάσει αυτή την εβδομάδα, θα αφαιρέσει όλες αυτές τις εξουσίες από το εκτελεστικό τμήμα δίνοντάς τους, αντίθετα, στο αμερικανικό Κογκρέσο, το οποίο στην τελική έκδοση αυτού του νομοσχεδίου λαμβάνει εκτελεστικές εντολές υπογεγραμμένες από τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα και τις κάνει νόμους .
Το 2014, ο Πρόεδρος Ομπάμα υπέγραψε εκτελεστικές εντολές που επιβάλλουν κυρώσεις στη Ρωσία, τις οποίες το εκτελεστικό τμήμα έχει την εξουσία να κάνει, αλλά για πρώτη φορά στην αμερικανική ιστορία, το αμερικανικό Κογκρέσο, σαν νομοθετικό τμήμα, λαμβάνει αυτές τις εκτελεστικές εντολές που υπογράφει ο Ομπάμα και παραγγελίες στο Πρόεδρο Tραμπ να μην τις αφαιρέσει ποτέ, ακυρώνοντας έτσι την ικανότητά του να διεξάγει εξωτερική πολιτική.
Ο νέος αυτός νόμος περιέχει επίσης ένα κεφάλαιο με τίτλο ΕΠΙΒΟΛΗ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ Ή ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ που απαγορεύει στον Πρόεδρο Τραμπ, το Πεντάγωνο και σε όλες τις υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ να συνεργάζονται με οποιονδήποτε τρόπο με ρωσικά πρακτορεία πληροφοριών ή στρατιωτικούς, να συμπεριλάβουν μάχες ισλαμιστών τρομοκρατών.
Ένα τμήμα αυτού του νέου νόμου με τίτλο ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΩΛΗΝΩΝ ΣΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ, παραγγέλλει περαιτέρω στον Πρόεδρο Τραμπ να καταστρέψει όλες τις ενεργειακές δραστηριότητες στη Ρωσία, με ένα άλλο τμήμα με τίτλο ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ 13662 που δηλώνει ότι ο Πρόεδρος Τραμπ θα ξεκινήσει τη πλήρη καταστροφή των σιδηροδρόμων της Ρωσίας, των μεταλλείων και των μεταλλικών τομέων που απασχολούν εκατομμύρια κόσμου.
Ένα άλλο τμήμα αυτού του νέου νόμου, με τίτλο ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΙΔΙΚΑ τα ρωσικά έργα του αργού πετρελαίου, οι παραγγελίες στον Πρόεδρο Tραμπ,είναι επίσης, να καταστρέψει κάθε εταιρεία στον κόσμο που συνεργάζεται με Ρωσικές κρατικές ενεργειακές εταιρείες παροχής φυσικού αερίου, προς την Ευρωπαϊκή Ένωση, με ένα τμήμα Με τίτλο «ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ Ή ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ, προχωρώντας ακόμη περισσότερο, διατάσσοντας τον Πρόεδρο Τραμπ να κρατήσει τη Ρωσία ακόμη και να είναι σε θέση να ιδιωτικοποιήσει τις κρατικές ενεργειακές προσβολές του, οι οποίες στις ΗΠΑ ονομάζονται καπιταλισμός.
Στο τμήμα αυτού του νέου νόμου με τίτλο ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ο Πρόεδρος Τραμπ διατάσσεται περαιτέρω να κάνει χονδρική καταστροφή ολόκληρης της δομής διαδικτύου της Ρωσίας ,σε αντίποινα για τη Ρωσία στο υποτιθέμενο χακάρισμα των εκλογών στις ΗΠΑ και ότι ο υπουργός Εξωτερικών Λαβρόφ δήλωσε ότι οι ΗΠΑ δεν έδωσαν απολύτως κανένα στοιχείο και δήλωσε: «Δεν μπορώ να φανταστώ ότι με την εμπειρία της CIA, της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας, του FBI και πολλών άλλων υπηρεσιών πληροφοριών και ειδικών υπηρεσιών στις Ηνωμένες Πολιτείες, δεν υπάρχουν ειδικοί,οι οποίοι μπορούννα παρουσιάσουν στο κοινό τα γεγονότα με τρόπο που δεν θα θέσει σε κίνδυνο τις πηγές. Αν συμβαίνει αυτό, τότε δεν υπάρχει μόνος επαγγελματίας σε όλες αυτές τις 17 δομές. Δεν μπορώ απλά να το πιστέψω «.
Με τη Ρωσία να έχει τον έλεγχο της πρόσβασης μόνο στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, το μόνο φαινομενικά ευνοϊκό αυτού του νέου νόμου με τίτλο εξαίρεση σχετικά με τις δραστηριότητες της Εθνικής Αεροναυτικής και Διαστήματος, αλλά των οποίων οι λέξεις είναι πραγματικά χωρίς νόημα καθώς ο Πρόεδρος Πούτιν έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι η πρόσβαση των ΗΠΑ σε αυτόν τον διαστημικό σταθμό θα απαγορευτεί,και η επιβολή κυρώσεων επιπλέον διέταξε το κλείσιμο των 11 βάσεων, που ελέγχουν τους Αμερικανούς παγκοσμίως με το σύστημα GPS.
Καθώς η Γερμανία προειδοποίησε τις ΗΠΑ για αντίποινα , όταν αυτές οι κυρώσεις βλάπτουν τα συμφέροντά τους και την ΕΕ να προειδοποιεί επίσης ότι αυτές οι «μονομερείς ενέργειες» του αμερικανικού Κογκρέσου θα έχουν ασφαλώς «άσχημες συνέπειες».
Οι μόνοι φαινομενικά ανοιχτοί άνθρωποι που απομένουν στις ΗΠΑ και στην ΕΕ, που γνωρίζουν πολύ καλά ότι η Ρωσία δεν θα επιτρέψει ποτέ σε αυτόν τον νέο αμερικανικό νόμο να τις καταστρέψει, είναι οι στρατιωτικοί ηγέτες του ΝΑΤΟ, οι οποίοι όλο και περισσότερο ανησυχούν.
Πιστεύω ωστόσο ότι το Tραμπ μπορεί να επιβιώσει και ότι ο πόλεμος μπορεί να αποτραπεί, αλλά σίγουρα όχι λόγω των επικρατούντων αμερικανικών προπαγανδιστικών μέσων «ψευδών ειδήσεων» των οποίων ο Λάβροφ σχολίασε ακούγοντας ότι «ειλικρινά διάβασα τα νέα από τις Ηνωμένες Πολιτείες όλο και λιγότερο».
http://beforeitsnews.com/power-elite/2017/07/deep-state-preparing-to-remove-trump-countering-irans-destabilizing-activities-act-of-2017-2452826.html
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT’S NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις