Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Μόνο το 3% των ανθρώπων σχηματίζουν το γράμμα «Χ» και στα δυο τους χέρια-Δείτε τι σημαίνει..

Πολλοί είναι οι άνθρωποι που δεν πιστεύουν πως το σχήμα της παλάμης μπορεί και προσδίδει ορισμένα χαρακτηριστικά σε έναν άνθρωπο.

Και όμως υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά σημάδια τα οποία κατέχουν άνθρωποι με κοινά χαρακτηριστικά στοιχεία στην προσωπικότητά τους των οποίων οι ζωές συνοδεύτηκαν από γεγονότα παρόμοιου βεληνεκούς και μεγέθους.
Ένα από τα σημάδια αυτά είναι και το γράμμα Χ. Τεράστιες προσωπικότητες όπως ο Μέγας Αλέξανδρος αναφέρεται σε ιστορικά κείμενα πως είχε το γράμμα Χ σχηματισμένο και στις δύο του παλάμες.
Κοιτάξτε αυτή τη στιγμή τα χέρια σας!Εντοπίζεται το γράμμα χ και στις δύο παλάμες?
Αν ναι τότε σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του πανεπιστημίου STI της Ρωσίας σε συνεργασία με το τμήμα επιστημών και έρευνας, είσαι κάτοχος της Μυστηριώδης Φόρμουλας Χ της παλάμης όπως την ονόμασαν η οποία είναι χαρακτηριστικό μεγάλων ηγετικών προσωπικοτήτων που γνώρισαν τεράστια αναγνώριση και επιτυχία στη ζωή τους.
Δεν είναι τυχαίο που το Χ είναι σχηματισμένο και στα δυο χέρια του Βλαντιμίρ Πούτιν και παλαιότερα στου Αβραάμ Λίνκολν.
Άνθρωποι με αυτό το γράμμα στα χέρια τους είναι ισχυρές προσωπικότητες με ικανά ηγετικά στοιχεία που μπορούν εύκολα να κατακτούν του στόχους και τις φιλοδοξίες τους. Συνήθως γνωρίζουν τεράστια επιτυχία στη ζωή τους και γίνονται σεβαστοί και αγαπητοί σχεδόν από όλους.
Για αυτό το λόγο το πεπρωμένο τους είναι λαμπρό και θα αποκτήσουν πολλούς υποστηρικτές και οπαδούς πριν φύγουν από αυτή τη ζωή.Είναι άτομα διαισθητικά που δύσκολα ξεγελιούνται και έχοντας οδηγό το ένστικτό τους βαδίζουν στο δρόμο που τα όνειρα τους έχουν διαγράψει.
Η έρευνα του STI αναφέρει ποια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της προσωπικότητας των ανθρώπων με τη Φόρμουλα Παλάμης Χ:
  • Ευστροφία και μεγάλη οξυδέρκεια
  • Τεράστια ηγετική ικανότητα
  • Άριστη Υστεροφημία
  • Μεγάλη επιτυχία σε ότι κάνουν
https://www.mymind.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις