Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Μίνως Κυριακού: Το τελευταίο 48ωρο του ισχυρού άντρα του ΑΝΤ1

Έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Κυριακής 2 Ιουλίου ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ-1 Μίνως Κυριακού 

Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 75 ετών άφησε χθες Κυριακή 2/07/2017, ο μεγαλοεπιχειρηματίας και εφοπλιστής, ιδιοκτήτης του ομίλου ΑΝΤ1, Μίνως Κυριακού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας νοσηλεύτηκε εκτάκτως λόγω προβλημάτων υγείας σε ιδιωτικό θεραπευτήριο. 
Ο Μίνως Κυριακού σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν στο εξοχικό του στον Άγιο Αιμιλιανό όταν αντιμετώπισε πρόβλημα με την υγεία του.
Μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στην Αθήνα, σε ιδιωτικό νοσοκομείο, αλλά έχασε τη μάχη για τη ζωή.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μίνως Κυριακού μόλις μια μέρα πριν είχε βαφτίσει και το εγγονάκι του.
Συγκεκριμένα, πριν λίγες ημέρες τελέστηκε ο θρησκευτικός γάμος του γιου του Θοδωρή και μία μέρα μετά, το Σάββατο, ακολούθησε η βάπτιση του εγγονού του.
Οι πληροφορίες λένε πως μόλις αντιμετώπισε πρόβλημα με την καρδιά του έσπευσε ο προσωπικός του γιατρός και με ελικόπτερο μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας.
Ωστόσο ήταν ήδη αργά.
Είχε γεννηθεί στις 31 Μαΐου του 1942 και ήταν γόνος οικογένειας εφοπλιστών.
Ο Μίνως Κυριακού δραστηριοποιήθηκε στον τομέα της ναυτιλίας από μικρή ηλικία και σε ηλικία 23 ετών (το 1965) ίδρυσε την Athenian Tankers Inc. Το 1976, ίδρυσε δύο εταιρείες εμπορίου πετρελαιοειδών, την Bacoil International και την Athenian Oil Trading Inc.
Στο τέλος της δεκαετίας του ’80 άρχισε να δραστηριοποιείται στον χώρο των μέσων ενημέρωσης με την ίδρυση του ραδιοφωνικού σταθμού ANT1 FM 97.2 (σήμερα Easy 97.2) στην Αθήνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις