Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Στα δικαστήρια τα τέρατα που χτύπησαν κι έκαιγαν το 7 μηνών κοριτσάκι τους – Το πήγαν οι … ίδιοι στο νοσοκομείο! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Φρίκη προκαλούν όσα αποκαλύφθηκαν μπροστά στα μάτια των γιατρών του Καραμανδανείου χθες το απόγευμα,
όταν οι νεαροί γονείς ενός 7μηνου βρέφους το μετέφεραν στο νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας.
Το μωρό έφερε μώλωπες σε όλο του το σώμα και καψίματα πιθανότατα από τσιγάρο!
Συγκλονισμένοι είδαν την κατάσταση του παιδιού και το εισήγαγαν αμέσως για νοσηλεία.
Αυτό που προκάλεσε την οργή ακόμη και των γιατρών ήταν η αποκάλυψη οτι τα τραύματα στο παιδί τα προκάλεσαν οι ίδιοι του οι γονείς ηλικίας 19 και 27 ετών!
Όλα συνέβησαν σύμφωνα με τα όσα είπαν οι γονείς στους αστυνομικούς που κλήθηκαν στο νοσοκομειο, το απόγευμα του Σαββάτου στο ισόγειο του σπιτιού που διαμένουν ο 19χρονος πατέρας και η 27χρονη μητέρα στην Πάτρα.
Οι γονείς έκαψαν και χτύπησαν βάναυσα το μωρό και στη συνέχεια οι ίδιοι το μετέφεραν αρχικά στο πανεπιστημιακό νοσοκομειο Πατρών.
Οι γιατροί έδωσαν εντολή αμέσως το παιδί να μεταφερθεί στο Καραμανδάνειο όπου παραμένει νοσηλευόμενο σε σοβαρή κατάσταση.
Οι γονείς συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς του Β’ αστυνομικού τμήματος Πατρών και λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι οδηγήθηκαν στη δικαιοσύνη με κατηγορίες για επικίνδυνη σωματική βλάβη και ενδοοικογενειακή βία.
Δείτε τις φωτογραφίες του thebest.gr από την μεταφορά τους στα δικαστήρια της Πάτρας.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, δυο ημεδαποί (άνδρας – γυναίκα), ηλικίας 19 και 27 ετών αντίστοιχα, διότι προχθές το απόγευμα, σε ισόγεια οικία, που διαμένουν στην Πάτρα, προκάλεσαν καψίματα και μώλωπες στο ανήλικο τέκνο τους, ηλικίας επτά μηνών, το οποίο προχθές το βράδυ, οι ίδιοι μετέφεραν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών «Παναγία η Βοήθεια», ενώ στη συνέχεια διεκομίσθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών – Καραμανδάνειο, όπου παραμένει νοσηλευόμενο.
*ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 11.21 πμ
thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις