Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Το μήνυμα Μπογδάνου στον συντάκτη της ανακοίνωσης του Μαξίμου: Θα σε κυνηγήσω με κάθε νομικό μέσο

Mε μια ανάρτηση του ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος επιτίθεται στον συντάκτη της ανακοίνωσης του Μαξίμου που αφορούσε στον ίδιο και τα όσα ανέφερε στην εκπομπή του,
που τον οδήγησαν στην έξοδο του ΣΚΑΙ.
Μάλιστα ο δημοσιογράφος στέλνει και μήνυμα στον συντάκτη, σε βάρος του οποίου χθες ανακοίνωσε πως θα κάνει μήνυση:  Θα σε κυνηγήσω με κάθε νομικό μέσο, του διαμηνύει μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook, ενώ αναφέρει πως θα δημοσιοποιήσει το ρεπορτάζ του που κόπηκε λόγω απόλυσης του από το κανάλι του Φαλήρου.
Αναλυτικά η ανάρτηση του έχει ως εξής:
Προς τα συριζοαριστεροειδή υπαλληλάκια, τους α λα καρτ φιλελέδες και λοιπούς, που σπεύδουν να μου αμφισβητήσουν τη δημοσιογραφική ιδιότητα - εν μέρει επειδή δέκα χρόνια σε ενημερωτικά μέσα αρνούμαι να κάνω αίτηση στον υπόδουλο οργανισμό που λέγεται ΕΣΗΕΑ: Ένας από τους πολλούς ερασιτεχνισμούς της ανακοίνωσης Μαξίμου είναι ότι με αποκαλούν οι ίδιοι δημοσιογράφο. Ούτε καν παρουσιαστή. Τόση προχειρότητα. Όπως αυτό το "ύφος και ήθος", η ξύλινη φράση που ριμάρει και για την οποία τους μηνύω - πες ό,τι θες για το ύφος μου, αλλά για το ήθος (άνοιξε Μπαμπινιώτη να δεις τί είναι) δεν σου επιτρέπω και θα σε κυνηγήσω με κάθε νομικό μέσο.
Ο μόνος λόγος, που τρέφω ακόμα μια αισιοδοξία, είναι πως έχουμε μεν να κάνουμε με ολοκληρωτιστές, αλλά όχι και τους πιο έξυπνους.
Μέσα στη μέρα έρχεται και το ρεπορτάζ που κόπηκε λόγω απόλυσης. Θα περάσουμε όμορφα. Καλημέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις