Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Αποκάλυψαν τον τρόπο παγκόσμιας υποταγής – Ακόμα και στα σχολεία (ΒΙΝΤΕΟ, φωτογραφίες)

του Κίμωνα Χαραλάμπους

Εφαρμογή που ξεκίνησε στον Καναδά και αναμένεται να εξαπλωθεί σε όλον τον πλανήτη, δίνει «αμοιβή-καρότο» σε όποιον πολίτη κάνει τις «σωστές» επιλογές, σύμφωνα με αυτά που υπαγορεύονται παγκοσμίως.

Εξαφανίζοντας το μαστίγιο και αφήνοντας μόνο το καρότο, η εφαρμογή, η οποία χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση επιβραβεύει  με πόντους-χρήματα τους «καλούς και υπάκουους πολίτες», εν προκειμένω εκείνους που ακολουθούν πιστά όσα υπαγορεύονται από την Ατζέντα 2030 της Νέας Τάξης.
Η νέα καινοτόμα εφαρμογή, που προωθεί «αυτό που πρέπει», θυμίζει, κατά πολλούς, τα ιερατεία του Μεσαίωνα, τα οποία επιβράβευαν τους καλούς τυπολάτρες και υποτακτικούς «πιστούς», με τους πολίτες σήμερα να συμμορφώνονται με κέρδη προς τις υποδείξεις της όποιας εξουσίας.
Αργότερα, στην εποχή του παγκόσμιου ηγέτη, το κέρδος για μια καλή και υπάκουη ζωή θα είναι το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα σε συνδυασμό με την «αναβάθμιση» της ζωής που θα προσφέρει η τεχνολογία.
Η εφαρμογή απευθύνεται στην «οικολογική συνείδηση και συμπεριφορά» και δίνει πόντους σε εκείνους, οι οποίοι κάνουν «υγιεινές και οικολογικές επιλογές» βάσει των προτύπων που έχουν δοθεί.
Θα χρησιμοποιείται ακόμα και σε σχολεία για την «ορθή συμπεριφορά»των μαθητών.
Ήδη έχει δεχθεί τα «πυρά» πολιτικών και πολιτών πως προωθεί μία οργουελιανή κοινωνία του «Μεγάλου Αδερφού».
Το πρόγραμμα ονομάζεται AIR MILES for Social Change (πόντοι για την κοινωνική αλλαγή) και συνιδρυτής τους είναι ένας Έλληνας.
Όπως αναφέρεται, τα προγράμματα αυτά στοχεύουν παγκοσμίως στην παρότρυνση για έναν οικολογικό και υγιή τρόπο ζωής και οδηγούν σε ένα «αναδυόμενο μοντέλο κοινών αξιών».
Το πρόγραμμα και οι ιδρυτές τους, τονίζεται, αναγνωρίζονται, από ηγετικές μορφές κοινωνικής ευθύνης σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του Πρίγκιπα της Ουαλίας, ενώ οι υπέρμαχοί του έχουν εκαιδευτεί από τον πρώην Αντιπρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών και βραβευμένο με Νόμπελ Al Gore.
Καλώς ήρθατε στο μέλλον!


prisonplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις