Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Τα Άγρια Επεισόδια Στην Βουλή Της Βενεζουέλας Έκαναν Τον Γύρο Του Κόσμου.Τσίπρα ΒΛΕΠΕΙΣ Τι Τραβάει Ο … Λατρεμένος Ηγέτης ΣΟΥ; ΦΩΤΟ

Σοκ προκαλούν οι εικόνες που δείχνουν αιμόφυρτους βουλευτές της αντιπολίτευσης μέσα στο κτίριο της Βουλής στη Βενεζουέλα. Η κατάσταση στη χώρα βρίσκεται εδώ και καιρό εκτός ελέγχου, με την κρίση να κλιμακώνεται έπειτα από τη χθεσινή εισβολή μελών παραστρατιωτικής οργάνωσης που υποστηρίζει τον πρόεδρο Νικολάς Μαδούρο, γνωστών ως «collectivοs», μέσα στη Βουλή, τραυματίζοντας δεκάδες βουλευτές και δημοσιογράφους…
 Οι φωτογραφίες που έκαναν χθες το γύρο του κόσμου δείχνουν ανθρώπους να κείτονται στο έδαφος και να αιμορραγούν στο κεφάλι, με τους αιματοβαμμένους τοίχους τους κτιρίου να μαρτυρούν τις βιαιότητες.
mad1_6 Παγκόσμιο σοκ: Τα τσιράκια του Μαδούρο αιματοκύλισαν τη Βουλή της Βενεζουέλας [εικόνες]
mad2_7 Παγκόσμιο σοκ: Τα τσιράκια του Μαδούρο αιματοκύλισαν τη Βουλή της Βενεζουέλας [εικόνες]
Το Γαλλικό Πρακτορείο μετέδωσε πως οι εισβολείς φορούσαν κουκούλες και κόκκινα ρούχα -στο χρώμα του κυβερνώντος κόμματος- και κρατούσαν ρόπαλα, ενώ εισέβαλαν στον προαύλιο χώρο της Βουλής, πετώντας κροτίδες αδιακρίτως.
Η αντιπολιτευόμενη ιστοσελίδα «La Patilla» μετέδωσε πως αρκετοί βουλευτές δέχτηκαν επίθεση από συμμορία στο εσωτερικό του κτιρίου στο Καράκας.
Οπως αναφέρεται, η επίθεση πραγματοποιήθηκε με τις πλάτες της αστυνομίας, αφού η αρμόδια φρουρά της Bουλής επενέβη μόλις οι δράστες έφευγαν. Εκείνη την ώρα, ο πρόεδρος Νικολάς Μαδούρο βρισκόταν σε άλλο σημείο της πρωτεύουσας και πραγματοποιούσε ομιλία σε στρατιωτική παρέλαση με αφορμή την Ημέρα Ανεξαρτησίας της χώρας.
Οι αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στη Βενεζουέλα συνεχίζονται εδώ και τρεις μήνες με αμείωτο ρυθμό, καθώς πλήθος κόσμου βρίσκεται σχεδόν καθημερινά στους δρόμους μεγάλων πόλεων, ζητώντας την άμεση παραίτηση του Μαδούρο. Οι περισσότερες από τις πορείες καταλήγουν σε αιματηρές συγκρούσεις, με τους νεκρούς να έχουν φτάσει τους 90 και τις δύο πλευρές να εξαπολύουν εκατέρωθεν κατηγορίες.
vene%20main Παγκόσμιο σοκ: Τα τσιράκια του Μαδούρο αιματοκύλισαν τη Βουλή της Βενεζουέλας [εικόνες]
vene1 Παγκόσμιο σοκ: Τα τσιράκια του Μαδούρο αιματοκύλισαν τη Βουλή της Βενεζουέλας [εικόνες]
vene2 Παγκόσμιο σοκ: Τα τσιράκια του Μαδούρο αιματοκύλισαν τη Βουλή της Βενεζουέλας [εικόνες]
vene3 Παγκόσμιο σοκ: Τα τσιράκια του Μαδούρο αιματοκύλισαν τη Βουλή της Βενεζουέλας [εικόνες]
vene4 Παγκόσμιο σοκ: Τα τσιράκια του Μαδούρο αιματοκύλισαν τη Βουλή της Βενεζουέλας [εικόνες]
Λίγο πριν από την εισβολή των «collectivos», ο αξιωματικός της αστυνομίας Οσκαρ Πέρες, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα οργάνωσε την επίθεση με ελικόπτερο σε κυβερνητικά κτίρια στο Καράκας, εμφανίστηκε σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο και δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει τον αγώνα του για την «απελευθέρωση της χώρας».
«Είμαστε και πάλι στο Καράκας, έτοιμοι και πρόθυμοι να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για την απελευθέρωση της χώρας μας», ακούγεται να λέει ο Πέρες, ο οποίος φορά στρατιωτική στολή. Στο φόντο διακρίνονται μια σημαία της Βενεζουέλας και ένα τουφέκι. Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο χαρακτήρισε την προηγούμενη εβδομάδα την ενέργεια αυτή «τρομοκρατική επίθεση» που είχε ως στόχο την ανατροπή της κυβέρνησής του.
Σοκ προκαλούν οι εικόνες που δείχνουν αιμόφυρτους βουλευτές της αντιπολίτευσης μέσα στο κτίριο της Βουλής στη Βενεζουέλα. Η κατάσταση στη χώρα βρίσκεται εδώ και καιρό εκτός ελέγχου, με την κρίση να κλιμακώνεται έπειτα από τη χθεσινή εισβολή μελών παραστρατιωτικής οργάνωσης που υποστηρίζει τον πρόεδρο Νικολάς Μαδούρο, γνωστών ως «collectivοs», μέσα στη Βουλή, τραυματίζοντας δεκάδες βουλευτές και δημοσιογράφους…  Οι φωτογραφίες που έκαναν χθες το γύρο του κόσμου δείχνουν ανθρώπους να κείτονται στο έδαφος και να αιμορραγούν στο κεφάλι, με τους αιματοβαμμένους τοίχους τους κτιρίου να μαρτυρούν τις βιαιότητες. Το Γαλλικό Πρακτορείο μετέδωσε πως οι εισβολείς φορούσαν κουκούλες και κόκκινα ρούχα -στο χρώμα του κυβερνώντος κόμματος- και κρατούσαν ρόπαλα, ενώ εισέβαλαν στον προαύλιο χώρο της Βουλής, πετώντας κροτίδες αδιακρίτως. Η αντιπολιτευόμενη ιστοσελίδα «La Patilla» μετέδωσε πως αρκετοί βουλευτές δέχτηκαν επίθεση από συμμορία στο εσωτερικό του κτιρίου στο Καράκας. Οπως αναφέρεται, η επίθεση πραγματοποιήθηκε με τις πλάτες της αστυνομίας, αφού η αρμόδια φρουρά της Bουλής επενέβη μόλις οι δράστες έφευγαν. Εκείνη την ώρα, ο πρόεδρος Νικολάς Μαδούρο βρισκόταν σε άλλο σημείο της πρωτεύουσας και πραγματοποιούσε ομιλία σε στρατιωτική παρέλαση με αφορμή την Ημέρα Ανεξαρτησίας της χώρας. Οι αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στη Βενεζουέλα συνεχίζονται εδώ και τρεις μήνες με αμείωτο ρυθμό, καθώς πλήθος κόσμου βρίσκεται σχεδόν καθημερινά στους δρόμους μεγάλων πόλεων, ζητώντας την άμεση παραίτηση του Μαδούρο. Οι περισσότερες από τις πορείες καταλήγουν σε αιματηρές συγκρούσεις, με τους νεκρούς να έχουν φτάσει τους 90 και τις δύο πλευρές να εξαπολύουν εκατέρωθεν κατηγορίες. Λίγο πριν από την εισβολή των «collectivos», ο αξιωματικός της αστυνομίας Οσκαρ Πέρες, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα οργάνωσε την επίθεση με ελικόπτερο σε κυβερνητικά κτίρια στο Καράκας, εμφανίστηκε σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο και δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει τον αγώνα του για την «απελευθέρωση της χώρας». «Είμαστε και πάλι στο Καράκας, έτοιμοι και πρόθυμοι να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για την απελευθέρωση της χώρας μας», ακούγεται να λέει ο Πέρες, ο οποίος φορά στρατιωτική στολή. Στο φόντο διακρίνονται μια σημαία της Βενεζουέλας και ένα τουφέκι. Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο χαρακτήρισε την προηγούμενη εβδομάδα την ενέργεια αυτή «τρομοκρατική επίθεση» που είχε ως στόχο την ανατροπή της κυβέρνησής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις