Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Λαφαζάνης: Χαιρετίσματα στην βρώμικη εξουσία τους!


Λαφαζάνης: Χαιρετίσματα στην βρώμικη εξουσία τους!


Ο ΠΑΝΙΩΤΗΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΜΑΡΔΑ

 


ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ''ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ'' ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ''ΡΙΦΙΦΙ'' ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟΙ. ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ!
Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, σχολιάζοντας τα όσα καταμαρτύρησε σε βάρος του ο Δημήτρης Μάρδας στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ, έκανε το παρακάτω σχόλιο:
«'Είναι ανάξια οποιουδήποτε σχολιασμού και διαψεύσεως τα αναμασήματα του Δ. Μάρδα για ''μπουκάρισμα'' στο Νομισματοκοπείο. Αυτοί που έχουν ''μπουκάρει'' και κάνουν ''ριφιφί'' στη χώρα και όσοι ως πολιτικοί υπάλληλοι, τους εξυπηρετούν, είναι πολύ γνωστοί και μη εξαιρετέοι. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί. Το ατέλειωτο επικοινωνιακό σόου στο οποίο επιδίδονται ορισμένοι αυτήν την περίοδο για την πρώτη φάση διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζεται από πλήθος ανακρίβειες, μισές αλήθειες, χονδροειδή ψέματα, ευφάνταστες εξιστορήσεις και ακατάσχετο κουτσομπολιό. Αυτός ο επικοινωνιακός βομβαρδισμός ψεύδους και παραπληροφόρησης, πέραν των πολλών άλλων, επιδιώκει να καλλιεργήσει ακόμα περισσότερο την γενική σύγχυση και να συγκαλύψει τις ευθύνες συνολικά της κυβέρνησης και του κατεστημένου και όσων πρωταγωνιστούν στον επικοινωνιακό αυτό ορυμαγδό  για την προδοσία της διπλής λαϊκής εντολής. Παράλληλα δείχνει με τον πλέον διαυγή τρόπο την παρακμή ενός ευρώπληκτου κατεστημένου που έχει οδηγήσει τη χώρα στη  σήψη, την κατάπτωση και σε ερείπια. Για άλλη μια φορά τονίζω ότι τόσο προσωπικά όσο και ως Αριστερή Πλατφόρμα, κόντρα σε ''θεούς και δαίμονες'' στο εσωτερικό και εξωτερικό της χώρας και ενάντια στην δογματική στάση της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και του Γ. Βαρουφάκη, προτείναμε την μετάβαση της χώρας στο εθνικό νόμισμα, ως το μόνο δρόμο για την αποτροπή της εξευτελιστικής συνθηκολόγησης που ακολούθησε, για την απαλλαγή της χώρας από την κατοχή, τα μνημόνια και την λιτότητα και την υλοποίηση ενός ριζοσπαστικού προγράμματος εθνικής κυριαρχίας, διεξόδου και ανασυγκρότησης του τόπου. Και σε αυτήν την κατεύθυνση τόσο προσωπικά όσο  και ως Αριστερή Πλατφόρμα, καταθέταμε μέχρι την τελευταία στιγμή ρεαλιστικές και βιώσιμες προτάσεις, οι οποίες, παρά την έλλειψη πρότερης προετοιμασίας από την κυβέρνηση, θα μπορούσαν να υλοποιήσουν με θετικό τρόπο την έξοδο από το ευρώ και την ανάκτηση από τη χώρα μας της δυνατότητας να ασκήσει κυρίαρχα εθνική νομισματική πολιτική για την αναπτυξιακή αναζωογόνηση της οικονομίας και την δημιουργία εκατοντάδων χιλιάδων νέων θέσεων εργασίας. Σύντομα, στον κατάλληλο χρόνο θα αναφερθώ ειδικότερα σε αυτές τις προτάσεις και δυνατότητες, που έμειναν λόγω ευρώ-δογματισμού ανεκμετάλλευτες,  μακριά από το κακοστημένο και νοσηρό επικοινωνιακό παιχνίδι αυτής της περιόδου. Όπως τότε, έτσι και σήμερα, παρά τα κατά καιρούς success story, δεν υπάρχει διέξοδος για τη χώρα χωρίς εθνικό νόμισμα και χωρίς ριζοσπαστικό πρόγραμμα παραγωγικού μετασχηματισμού.»


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις