Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

ΝΤΡΟΠΗ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ ΤΡΙΠΟΛΗΣ!


ΝΤΡΟΠΗ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ ΤΡΙΠΟΛΗΣ!


Ο ανεκδιήγητος διευθυντής της ΔΕΗ Τρίπολης, Παναγιώτης Μουστακόπουλος, στο τηλεφώνημα που του κάναμε ως Κίνημα Δεν Πληρώνω, ΑΡΝΗΘΗΚΕ να διακανονίσει την οφειλή του βαριά άρρωστου ηλικιωμένου συμπολίτη μας χωρίς προκαταβολ...

Ο ανεκδιήγητος διευθυντής της ΔΕΗ Τρίπολης, Παναγιώτης Μουστακόπουλος, στο τηλεφώνημα που του κάναμε ως Κίνημα Δεν Πληρώνω, ΑΡΝΗΘΗΚΕ να διακανονίσει την οφειλή του βαριά άρρωστου ηλικιωμένου συμπολίτη μας χωρίς προκαταβολή (του ζητούσε 300 ευρώ ενώ η σύνταξή του ηλικιωμένου είναι 500 ευρώ εκ των οποίων τα 200 ευρώ πάνε σε φάρμακα).

Η ΔΕΗ Τρίπολης και ο κύριος Μουστακόπουλος έχουν καταδικάσει κατά εγκληματικό τρόπο τον άρρωστο συμπολίτη μας εδώ και 1 μήνα να ζει χωρίς ρεύμα, υπογράφοντας ουσιαστικά την θανατική του καταδίκη.
Να αναφέρουμε ότι ο συμπολίτης μας πάσχει από βαριά καρδιοπάθεια, χρόνια πνευμονοπάθεια, έχει καθημερινή ανάγκη ηλεκτρικής συσκευής οξυγόνου και είναι διαβητικός χρήστης ινσουλίνης η οποία συντηρείται υποχρεωτικά στο ψυγείο.
Ο διευθυντής Μουστακόπουλος, με ύφος χιλίων καρδιναλίων, μας είπε ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα και αν ο άρρωστος συμπολίτης μας έχει αντίρρηση, να κάνει γραπτό αίτημα στον πρόεδρο της ΔΕΗ ΑΕ Μανώλη Παναγιωτάκη και φέξε μου και γλίστρησα...
Εμείς από την πλευρά μας τον ενημερώσαμε για τις εγκληματικές ευθύνες του και του μιλήσαμε στον τόνο που του αναλογούσε.
Η απάντησή μας θα είναι δριμεία και άμεση!

Αιδώς Αργείοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις