Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017

ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΛΕΜΕ … Επειδή οφείλω να μην συμμετάσχω στην παραπληροφόρηση…

Στην ανάρτηση «ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΛΕΜΕ!!!!» στην οποία η αναγνωσιμότητα, απ’ ότι πληροφορήθηκα από την διαχειρίστρια των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,  ήταν πολύ υψηλή και σας ευχαριστώ γι αυτό, ανακάλυψα στην συνέχεια κάποια στοιχεία τα οποία θέλω να
μοιραστώ μαζί σας, και επειδή επίσης οφείλω να μην συμμετάσχω στην παραπληροφόρηση που καραδοκεί σε κάθε μας βήμα στο ίντερνετ.
Αναφέρθηκα λοιπόν σε λύσεις, ως παραδείγματα, για την στέγαση ξένων μεταναστών.
Πρώτη, ακατοίκητα νησιά όπως η Γυάρος και η Μακρόνησος με έτοιμες εγκαταστάσεις για 40.000 άτομα και  20 κατασχεμένα  πλοία με 15.000 κλίνες.
Μέχρι τον Φεβρουάριο του 2016 είχα στους σελιδοδείκτες μου την ανάρτηση που αναφερόταν στα κατασχεμένα αυτά πλοία, κάποια ονόματα, καθώς επίσης και λιμένες μικρούς και μεγάλους στους οποίους βρίσκονταν.
Δυστυχώς όμως, από κάποιο απρόσεκτο φορμάτ, έχασα τους σελιδοδείκτες αυτούς.
Η είδηση όμως είχε εγκυρότητα από όσο θυμάμαι και άλλωστε και ο captain giannis μας επιβεβαιώνει πως υπάρχουν κατασχεμένα και παροπλισμένα πολλά πλοία, τα οποία όμως χρειάζονται πολλές επιδιορθώσεις για να φιλοξενίσουν ανθρώπους.
Στη συνέχεια, μίλησα για το μεγαλύτερο ρώσικο πλοίο -πρώην πλοίο φυλακή- που μπορεί να στεγάσει 27000 άτομα.
Η είδηση είχε κυκλοφορήσει σε 15 περίπου ιστοσελίδες, αρκετές από αυτές μεγάλης αναγνωσιμότητας, όπως το  newsit κ.ά.
Εγώ την πρωτοείδα εδώ:
Αργά σήμερα 19/7/2017, ανακάλυψα ότι η φωτογραφία του πλοίου δεν αφορά το πλοίο στο οποίο αναφέρεται η είδηση. Το πλοίο της φωτογραφίας είναι ένα αμερικανικό χωρητικότητας 800 ατόμων.
Πολλά μπορεί να παίζουν..
Δυο από αυτά:
Να μην υπάρχει στο ίντερνετ φωτογραφία του ρωσικού πλοίου και να διάλεξε ο αρθρογράφος αυτήν, και…… να είναι μούφα η είδηση!
Άλλωστε στο διάστημα Φεβρ.2015-Ιουν.2015, πολλές μπούρδες-μούφες ειδήσεις που προσπαθούσαν να πείσουν για το πατριωτικό προφίλ της νέας συγκυβέρνησης έβγαιναν.
Kι αφορούσαν συννενοήσεις με Ρώσους, Κινέζους, παρολίγον κι Έψιλον Ανδρομέδας.
Κι όλες σίγουρα από το επιτελικό γραφείο του Τσίπρα μετά της παρουσίας του Καμμένου και υπό την καθοδήγηση των ξένων πατρώνων τους.
Τέτοια είδηση μου μυρίζει και αυτή η σημερινή
-είδηση με άρωμα 2015- τακτική που κατά καιρούς εφαρμόζουν οι εχθροί των Ελλήνων για να μειώσουν δυσαρέσκεια και οργή που μπορεί να προκληθεί στον κόσμο όταν συμβαίνουν έκτροπα που ολοφάνερα έχει αναμειχθεί η κυβέρνηση, όπως αυτό με τις καταστροφές στο κέντρο της Αθήνας λόγω ΗριάνναςGate.
Αυτά…..
Ένα μπορντέλο όλη η Ελλάδα προς ώρας…
Σας ευχαριστώ και πάλι για την ανταπόκρισή σας.
ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις