Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Αποκαλύπτουμε… ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ;! ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΗΠΑ – Β. ΚΟΡΕΑΣ!

Η Πιονγιάνγκ δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τα πυρηνικά όπλα, παρά μόνο αν λάβει κάποια εγγύηση ασφαλείας ότι η Βόρεια Κορέα δεν θα δεχθεί επίθεση από τις ΗΠΑ, δήλωσε ο πολιτικός αναλυτής Λιν Σάουεν στο Σπούτνικ.

Η Ρωσία και η Κίνα έχουν καλέσει τη Βόρειο Κορέα, τη Νότια Κορέα και τις Ηνωμένες Πολιτείες να υπογράψουν ένα σχέδιο αποκλιμάκωσης που καταρτίστηκε στο Πεκίνο για να μειώσει την ένταση στην Κορεατική Χερσόνησο.
Ο κινέζος Πρόεδρος Ζι Τζινπίνγκ και ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ανακοίνωσαν την πρωτοβουλία μετά από συνάντηση στο Κρεμλίνο την Τρίτη. Εξέδωσαν κοινή δήλωση που κάλεσε τη Βόρεια Κορέα να σταματήσει οικειοθελώς τον έλεγχο των πυρηνικών όπλων και των βαλλιστικών πυραύλων και στις ΗΠΑ και τη Νότια Κορέα να απέχει από τη διεξαγωγή κοινών στρατιωτικών ασκήσεων μεγάλης κλίμακας.
«Παράλληλα, οι αντίπαλες πλευρές πρέπει να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις και να επιβεβαιώσουν τις γενικές αρχές των σχέσεών τους, συμπεριλαμβανομένης της μη χρήσης βίας, της απόρριψης της επιθετικότητας και της ειρηνικής συνύπαρξης», δήλωσαν οι δύο χώρες.
Ο Λιν Σάουεν, πολιτικός αναλυτής και μέλος της συντακτικής ομάδας του China Radio International (CRI), δήλωσε στον Radio Sputnik ότι το υψηλό επίπεδο έντασης στην Κορεατική Χερσόνησο ώθησε την Κίνα και τη Ρωσία να κάνουν την πρόταση.
«Ο πρεσβευτής της Βόρειας Κορέας στην Ινδία έχει ήδη δηλώσει ότι είναι πρόθυμος να μιλήσουν και η Νότια Κορέα και οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν επίσης δείξει κάποια πρόθεση να κάνουν το ίδιο, υπό τη συνθήκη ότι πληρούνται οι προϋποθέσεις», δήλωσε ο Σάουεν.
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις