Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Από το πολύ γαργάλημα χάλασε το «κουμπί» του βάθους !!

Εσύ τώρα μην ψαρώνεις απλά κοίτα στο κεφάλι του Κατοχικά ..για εμάς υπάρχει ένα μικρο παραθυράκι με αυξημένες πιθανότητες ..!





Πάμε τώρα να πούμε ότι όλοι εμείς είμαστε άνθρωποι των ονείρων και αναμασάμε όνειρα , ανάγκες , ανασφάλειες και οράματα !

Πάμε να εξηγήσουμε ότι εμείς πιστεύουμε στους αιθέρες , στα στοιχειά , …

Εμείς πχ όταν βλέπουμε μια μαύρη γυναίκα ντυμένη σαν Σαμανα να ψεκάζει τα αρχαία μας δεν σκεφτόμαστε όπως όλοι οι άλλοι…Όπως το 99.9 των άλλων και να πούμε ότι είναι δολιοφθορά και να βγάλουμε απλά μια είδηση αστυνομικού ενδιαφέροντος ! Εμείς στα πολυ σοβαρά η το βουλώνουμε για να κάνουμε πράξεις αλλαγής…η που και που πετάμε και καμία μαλακιουλα !

Εμείς την Σαμανα την έχουμε συναντήσει σε άλλα πεδία , γνωρίζουμε τι έκανε και γιατί το έκανε …. γνωρίζουμε οτι το «λαδακ騻 αυτό το άοσμο και διαφανες σε οποιοδήποτε χημείο της γης θα είναι ένα απλά αβλαβές λαδάκι…αλλά στον κόσμο που εμείς οι γραφικοί υπάρχουμε τα πράγματα είναι διαφορετικά…. εκει τα λαδάκια ανοίγουν οι κλείνουν πύλες …εκεί τα λαδάκια κοιμίζουν η σηκώνουν Θεούς και προστασίες … εκεί τα λαδάκια μετά από καιρό γίνονται δηλητήρια σε πνεύματα και άυλα κορμιά..και όχι μόνο !

Αρα μετά από όλα αυτά που εμείς πιστεύουμε σε αυτό τον πολιτισμό της χεστρας θα ήταν ανόητο κάποιος να μας πάρει σοβαρά και να πει πχ …ότι σπέρνουμε τον πανικό με λάθος προγνωστικά !

Εμείς για να γίνει κατανοητό ανήκουμε σε αυτούς όπου το πέταγμα της πεταλούδας επηρεάζει και την θύελλα στην Κινα αλλά και το μπαλάκι στην ρουλέτα …και αν είναι να παίξουμε κόκκινο μαύρο ….αλλάζουμε και βάζουμε μια στο Ζερό!!!

Έτσι λοιπόν τώρα χαλαρά με αγναντι το νερό και ηρεμία ψυχής θα σηκώσουμε έναν καθρέφτη μπροστά από τα μπούτια μας να δουμε αν οι κοχονες μας είναι καλά …μετά θα στρέψουμε αυτόν τον καθρέφτη ανατολικά να δούμε από που έρχεται μια τόσο όμορφη μυρωδιά από γιασεμί;

Αυταααα….

Stranger…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις