Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

Το κόλπο για να μη σε τσιμπάνε τα κουνούπια

Άπαξ και μπει το καλοκαίρι κανείς δε μπορεί να ξεφύγει από την επίθεση των κουνουπιών. 'Η μήπως μπορεί; 


Καλοκαίρι ίσον ζέστη και υγρασία. Η συγκεκριμένη εξίσωση όμως φέρνει άλλο ένα αποτέλεσμα ή μάλλον επισκέπτη. Κι αυτός δεν είναι άλλος από τα κουνούπια. Μπορεί να προκαλέσουν από ένα μικρό, αθώο τσιμπηματάκι μέχρι να σας κάνουν πουά από τις αδίστακτες επιθέσεις τους με χαρίζοντας σας αυτά τα κατακόκκινα τσιμπήματα που φαίνονται από το διάστημα. 

Αρκεί να θυμηθείτε πόσες φορές έχουν γίνει ο λόγος να αλλάζετε θέση από τη φαγούρα, να σηκωθείτε καταμεσής της νύχτας με βλέμμα Τζακ Νίκολσον στη «Λάμψη» για να τα σκοτώσετε ή -το πιο απλό- να μη μπορείτε να απολαύσετε ένα βράδυ στο μπαλκόνι μαζί με τους φίλους σας (όσα αντικουνουπικά μέσα κι αν επιστρατεύσετε-φιδάκι, ταμπλέτες κ.λπ.). 

Ίσως να έχετε ακούσει για τις απωθητικές ιδιότητες που έχει ο βασιλικός ενάντια στα κουνούπια ή το 100% καθαρό αιθέριο έλαιο citronella πάνω στο δέρμα μας. Αν όμως ούτε ο «βασιλικός κήπος» που έχετε φτιάξει δεν έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα ή δεν θέλέτε να μυρίζετε από χιλιόμετρα λεμόνι, ίσως ήρθε η ώρα να βάλετε σε εφαρμογή τα μεγάλα μέσα.
Μια «παγίδα» για τα κουνούπια ή, με άλλα λόγια, ένας ήπιος για εσάς, αλλά ιδιαίτερα τοξικός για τα κουνούπια τρόπος για να προστατέψετε και εσάς και την οικογένεια σας.  

Δείτε πως θα φτιάξετε την αντικουνουπική παγίδα στο BOVARY.GRΔεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις