Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017

ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΛΕΜΕ !!

από τον ΚΩΣΤΑ-ΤΑΥΡΟ
Όσο εμείς ασχολούμαστε με τον Ρουβά, τον Ρουβικώνα, τις ηλεκτρονικές κατασχέσεις, τα μπάνια και τον Ντάνο (και σοβαρά και ηλίθια πράγματα δηλαδή), ο  λαθροεποικισμός της Ελλάδος συνεχίζεται ανεμπόδιστα.

Το Αιγαίο  έχει παραδοθεί πλέον στους Τούρκους για τον σκοπό αυτό, και παρά τις κορώνες κι απειλές του Καμμένου περί της εκδικητικότητας που τείνουν να εμφανίζουν οι Τούρκοι στο θέμα των εξορύξεων στην Κύπρο κλπ..
Τούρκοι κι Εβραίοι πράκτορες αποβιβάζουν σε οποιοδήποτε σημείο γουστάρουν, δεν υπάρχει απολύτως κανένας έλεγχος, η χώρα έχει ουσιαστικά παραδοθεί-προδοθεί.
Το λιμενικό μας αντί να προστατέψοει τα σύνορα μας και να αποτρέψει την εισβολή-εποικισμό (το οποίο πληρώνεται με τους φόρους μας ) έχει ουσιαστικά μετατραπεί σε όργανο της Τουρκίας και βοηθά στον εποικισμό της πατρίδος μας.
Καμία νύξη ή κίνηση για αποτροπή εισόδου, ούτε συλλήψεις, ανοιχτός ο δρόμος για να εγκατασταθούν όλο και περισσότεροι λαθρομετανάστες και να τριγυρνούν ελεύθερα νομιμοποιώντας τον εποικισμό. Κανένας δεν μπαίνει στον κόπο να κάνει προτάσεις, όπως «τοποθέτηση πλοίων στα διάφορα θαλάσσια περάσματα για να μην εισέρχονται εντός εθνικών υδάτων οι βάρκες με τους λαθρομετανάστες.
Κι ενώ λύσεις υπήρχαν:
1. Ακατοίκητα νησιά όπως η Γυάρος και η Μακρόνησος με έτοιμες εγκαταστάσεις για 40.000 άτομα και  20 κατασχεμένα  πλοία με 15.000 κλίνες.
2. Διαβάσαμε στο amfipolinews, με ημερομηνία 13 Μαρτίου 2015, επίσης το εξής:
«ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΣΤΑΡΑΪ ΝΟΒΟΣΤΙ, ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΩΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΛΟΙΟ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΕΙ 27.000 ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ.
Ο ΠΟΥΤΙΝ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ, ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟ ΟΤΙ ΑΝ, ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΔ, ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΛΠΙΔΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.
ΕΠΕΙΔΗ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΦΥΛΑΚΗ, Η ΜΟΝΗ ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΩΤΗ ΦΥΛΑΚΗ – ΓΚΟΥΛΑΓΚ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΕΠΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ.
ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΟΜΩΣ ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ ΤΟΥΣ.
ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΕ ΑΠΑΓΓΕΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΚΑΦΩΝ».
Τί «λαμόγια πολιτικοί της μεταπολίτευσης-φυλακισμένοι», τί «λαθρομετανάστες»…το ίδιο είναι. Η δωρεά ήταν σίγουρη, να την διαχειριστούμε όπως θα ήταν ιστορικά επιβεβλημένο, εάν δεν αποδεικνύονταν μέγιστοι εθνοπροδότες και οι τσιπροκαμμένοι και είχαν τα @rhiΔΙΑ να συνεργαστούν με την νέα υπερδύναμη την Ρωσία.
Παρόλα αυτά, σήμερα τόσοι άστεγοι και πεινασμένοι Έλληνες, οι μισοί πλέον από πτωχεύσεις  και πλειστηριασμούς, βλέπουν στο ίντερνετ τα βίντεο με τους υπεροργανωμένους οικισμούς φιλοξενίας «προσφύγων», με τα ολοκαίνουρια κρεβάτια και στρώματα, ηλεκτρικά κουζινάκια, κλιματιστικά, wifi…και φρικάρουν! http://attikanea.blogspot.gr/2017/07/blog-post_712.html 
Και υποτίθεται ότι είναι και προσωρινά, γιατί αυτοί οι νέοι κάτοικοι της Ελλάδος, οι προστατευόμενοι των σκοτεινών ιδιοκτητών της χώρας μας, πρόκειται σύντομα να αποκτήσουν τα κατασχεθέντα σπίτια μας.
Από την άλλη, σήμερα πληροφορηθήκαμε πως ΜΚΟ… με «σκέλος» ένοπλων μισθοφόρων «αλωνίζει» στα νησιά του Αιγαίου με άγνωστη χρηματοδότηση!(εδώ)
Όσο δεν τους πετάγαμε αμέσως ξανά στη θάλασσα, με το που έβγαιναν από τις βάρκες, οι ΜΚΟ προστάτες τους πρόλαβαν και οργανώθηκαν με όπλα τώρα πια.
Κάθε μέρα που περνάει, όσο κι αν λέμε πως δεν κουνιέται φύλλο, εντούτοις βρωμάει όλο και περισσότερο το μπαρούτι…
Αλλά συνιστώ να σταματήσουμε να αυτοαποκαλούμαστε ραγιάδες και να χρησιμοποιούμε εκφράσεις του τύπου «μνημόνια μέχρι να τελειώσει ο κόσμος..»  κλπ… (που είναι και σαν κατάρα συν τοις άλλοις). Έχει καταντήσει αηδία πια!
Με την «πολιτική ορθότητα» είναι που κατάφεραν έως τώρα να μας κάνουν κότες. «Αντιρατσισμό» και «δημοκρατία» του κώλου, που υποτίθεται ότι εμείς οι Έλληνες είμαστε υπέρμαχοί τους.
Το βουλώναμε για να μην μας πουν χρυσαυγίτες (σχέδιο στο οποίο πρόσφερε τα μάλα η Χ.Α.).
Όσο όμως οι μάσκες πέφτουν…
..ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΛΕΜΕ!!!!
από τον ΚΩΣΤΑ-ΤΑΥΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις