Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Βίντεο: Υπάρχει σχέση του CERN με τη σήραγγα Gotthard όπου έγινε η σατανιστική τελετή;

Πώς συσχετίζονται τα δύο γιγάντια υπόγεια έργα που έχουν και τα δυο έδρα τους την Ελβετία;

Για το μεγαλύτερο τούνελ του κόσμου Gotthard, μήκους 57 χλμ. και το άλλο τούνελ του CERN, το μεγαλύτερο έργο μηχανικής στον πλανήτη, το μεγαλύτερο έργο
κβαντικής φυσικής, αφιερώθηκαν σε αμφότερα αστρονομικά ποσά και είναι και τα δυο τόσο αμφιλεγόμενα για τη χρήση και το σκοπό τους.
Τον περασμένο μήνα, η Γάτα ήταν η πρώτη που ανέδειξε την ασκήμια και επικινδυνότητα της σατανιστικής τελετής εγκαινίων του εν λόγω τούνελ στα σπλάχνα των Άλπεων και το βίντεο μας ξεπέρασε τις 120.000 θεάσεις.
Ακολούθησαν κι άλλα βίντεο με πολλές αναλύσεις, μια εκ των οποίων είναι η εξαιρετική δουλειά του TruthMediaRevolution την οποία μετέφρασε η Vassoula.
Στο βίντεο γίνεται αναφορά και στην επερχόμενη ταινία «Inferno» που θα βγει στους κινηματογράφους τέλη Οκτωβρίου 2016. Είναι η τρίτη συνέχεια των «Κώδικας Ντα Βίντσι» και «Illuminati: Οι Πεφωτισμένοι» του Νταν Μπράουν, με τους ίδιους συντελεστές και κάμει αναφορά στην «Κόλαση» του Δάντη. Για το έργο θα κάνουμε στο μέλλον ανάλυση στη νέο μας αφιέρωμα «SciFi Series».

Δείτε την ανάλυση του βίντεο και όπως λέει ο αναλυτής, δεν έχει σημασία αν εσύ πιστεύεις στη Βίβλο, το Χριστό ή τον σατανά, φτάνει που πιστεύουν εκείνοι που σχεδιάζουν αυτά που σχεδιάζουν….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις