Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Η Ελληνική Προδοσία Προς Την Ρωσία Έφερε Το Deal Τουρκίας Ρωσίας Γιά Τούς S-400! Σάς Αποκαλύπτουμε Τους Ιθύνοντες Προδότες!

Άξιοι της Μοίρας μας είμαστε τελικά, με την Ρωσία να μας παρακαλά εδώ και χρόνια να μας χορηγήσει με ιδιαίτερες ευνοϊκές προτάσεις ένα δάνειο  για την αγορά υπερσύγχρονου Ρωσικού αμυντικού εξοπλισμού, μέχρι και  πρόταση για
συμπαραγωγή εξοπλιστικών προγραμμάτων με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος, αλλά αντί να γίνει κάτι τέτοιο έγινε το άκρως αντίθετο, με την Τουρκία να είναι αυτή τελικά που θα λάβει υπό μορφή δανείου από την Ρωσία, ένα μέρος του ποσού που θα πρέπει να καταβάλει για την αγορά των ρωσικών συστημάτων αντιπυραυλικής άμυνας S-400, οπως δήλωσε στους δημοσιογράφους ο γενικός διευθυντής της κρατικής εταιρείας Rostec Σεργκέι Τσεμέζοφ, από τον χώρο της διεθνούς αεροπορικής έκθεσης MAKS-2017 που διεξάγεται στη Μόσχα.
Φυσικά τα ήθελε ο κώλος μας, μιάς και οι Έλληνες Κυβερνητικοί ιθύνοντες, έκαναν τον πάν να μην καρποφορήσει τίποτα απο τις Ρωσικές προτάσεις που έπεφταν σαν βροχή, μετα την μιά η άλλη, με προκλητική αδιαφορία απο πλευράς μας! Και ολα αυτά για να πάρουμε τα  «σαπάκια» που μας χαρίζουν από τα αποθέματα του στρατού των ΗΠΑ, που είναι προς απόσυρση, η χαντακομένα-ξεχασμένα σε κάποια αποθήκη,έτσι αποφάσισε ο Πάνος Καμμένος!
‘Οπως επίσης διαβάστε εδώ όλο το παρασκήνιο με την πρόταση του Σεργκέι Λαβρόφ προς την Ελλάδα που σας αποκάλυψα αποκλειστικά με τίτλο:  Σεργκέι Λαβρόφ:Είμαστε έτοιμοι να Παραδώσουμε Υπερσύγχρονο Στρατιωτικό Εξοπλισμό στην Ελλάδα! Αλλά ο Υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Πάνος Καμμένος έλειπε ταξιδάκι στην Ινδονησία; Δείτε εδώ: https://plus.google.com/+spyrospriftis/posts/5S9ez6Cr7qC
Τώρα Περαστικά μας, και ας ελπίσουμε οτι θά ναυαγήσει η Ρωσοτουρκική συμφωνία!
Άρθρο Σπύρος Πρίφτης
email: spyros.priftis76@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις