Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Σκανδιναβός ανθρωπολόγος σοκάρει: Αναλφάβητοι και με ασιατικό DNA οι Έλληνες!

Βόμβα μεγατόνων εξαπέλυσε ο Σκανδιναβός ανθρωπολόγος Φένρις Άντερσον. Σύμφωνα με πολυετή έρευνα που ξεκίνησε το 1987,
ο Δρ. Φένρις, Ομότιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Βινλανδίας, στην έδρα της βαλκανιολογίας, έφτασε σε ευρήματα που αποδεικνύουν ότι οι σημερινοί «Έλληνες», είναι στην πραγματικότητα ασιατικής καταγωγής, προερχόμενοι από τις στέπες!
                «Οι Έλληνες μοιράζονται σε σκουρόχρωμους-μελαμψούς και ανοιχτόχρωμους-ξανθούς. Οι παλαιότεροι είναι οι πρώτοι, οι οποίοι είναι απόγονοι των Οθωμανών. Οι ξανθοί δεν είναι γηγενείς κάτοικοι, κατέβηκαν από τη σλαβική επικράτεια περίπου τον 8ο μ.Χ. αιώνα», αποκαλύπτει ο Δρ. Φένρις.
                «Στην ουσία η Ελλάδα -όπως και άλλες βαλκανικές χώρες, Αλβανία, Μακεδονία κλπ.- είναι απλά ένα μέρος της Οθωμανικής αυτοκρατορίας που αποσχίσθηκε. Αυτό δε σημαίνει ότι οι κάτοικοί του σταμάτησαν να παραμένουν Οθωμανοί και μάλιστα χριστιανοί Οθωμανοί, που αναγκάστηκαν να επαναστατήσουν για λόγους θρησκευτικής και όχι εθνικής ανεξαρτησίας».
                Μάλιστα, σύμφωνα με την έρευνα του Δρ. Φένρις, οι σημερινοί Έλληνες έχουν και σταδιακή απώλεια επαφής με τη γλώσσα τους: το 90% είναι λειτουργικά αναλφάβητοι. Από αυτούς, το 49% είναι μεγαλύτερη (ηλικιακή κλίμακα: 35-80), οι οποίοι γράφουν πάντα είτε κεφαλαία, είτε πεζά χωρίς χρήση τόνων, εξαιρετικά ανορθόγραφα και με πλήρη έλλειψη υπακοής στους κανόνες της σύνταξης. Οι δε 51% είναι νεότεροι (ηλικιακή κλίμακα: 18-34) και το 25% (ηλικιακή κλίμακα: 30-34) αυτών, γράφει λίγο πιο ορθογραφημένα, αλλά πάλι χωρίς τόνους και τραγικά συντακτικά λάθη, ενώ το 26% (ηλικιακή κλίμακα:18-29) πολλές φορές δεν γνωρίζει καν το ελληνικό αλφάβητο και γράφει σε «greeklish», ενώ έχει τραγικά μεγάλη άγνοια για την γραμματική και την συντακτική κανονισμολογία της ελληνικής.

                Ο Δρ. Φένρις κλείνει σκληρά, αλλά δίκαια: «Αδίκως υπερηφανεύονται οι αυτό-αποκαλούμενοι “Έλληνες” για την καταγωγή, την ιστορία, την γλώσσα και τον πολιτισμό τους, όσο και για το DNA τους. Είναι ένας τουρανικής καταγωγής λαός, αναμεμειγμένος με σλαβικά φύλα, ένας μικρός λαός λειτουργικά αναλφάβητων, πολύ λιγότερο σημαντικός από όσο νομίζει και έτσι θα παραμείνει».

https://atticanmagazine.blogspot.gr/2017/07/dna.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις