Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

Είχα αναρωτηθεί: «πού είναι ο Dr. Dominique Strauss-Kahn» Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος

Έκανα στο πρόσφατο άρθρο μου για τα ναρκωτικά, μια σύντομη παρενθετική αναφορά στον έκπτωτο πλέον 
Γενικό Διευθυντή του ΔΝΤ Γάλλο κ Dominique Strauss-Kahn και αναρωτήθηκα (πού να είναι και τι κάνει τώρα;).
Δεν θα ήθελα να κατηγορηθώ για «κουτσομπολιό» αλλά ομολογώ ότι ψάχνοντας βρήκα κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες που επιβεβαίωσαν την παλιά μου ατάκα, και σας τη θυμίζω. Κάποτε λέγαμε:  «ΟΥΔΕΝ κρυπτό υπό τον Ήλιο», αλλά εδώ και χρόνια λέμε, επί το ορθότερο, «ΟΥΔΕΝ κρυπτό από την Google…»
O Dr. ‘DSK’ (Dominique Strauss-Kahn) όπως του αρέσει να αυτοαποκαλείται ζει πλέον στο Μαρόκο σε προάστειο του Marrakesh με τη νέα σύντροφό του κ Myriam L’Aouffir. Παρά τις «ιδιαιτερότητες» της σεξουαλικής του συμπεριφοράς θεωρείται ικανότατος ως οικονομολόγος σε διεθνές επίπεδο. Το επαγγελματικό του παρελθόν και οι γνώσεις τους έχουν δημιουργήσει τις απαραίτητες προϋποθέσεις για σημαντικά εισοδήματα που προέρχονται από διαλέξεις και από την προσφορά υπηρεσιών ως Οικονομικός Σύμβουλος σε μεγάλους οικονομικούς οργανισμούς και επιχειρήσεις αλλά και σε πολλά Κράτη όπως μεταξύ άλλων, τη Ρωσία, τη Σερβία και το Νότιο Σουδάν.
Για εμάς τους Έλληνες και την Πατρίδα μας ο πρώην Γενικός Διευθυντής του ΔΝΤ έγραψε ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ότι ΔΙΑΦΩΝΕΙ κατηγορηματικά με τους χειρισμούς της διαδόχου του κ Christine Lagarde και την στρατηγική του ΔΝΤ καθώς τη θεωρεί ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ!..
Είναι αξιοσημείωτο, επίσης, ότι πριν δύο χρόνια απασχολήθηκε ως Οικονομικός Σύμβουλο; της Κυβέρνησης του κ Ραούλ Κάστρο όταν επί Κυβερνήσεως Obama η Κούβα άνοιξε δίαυλο εμπορικών – και όχι μόνο – συναλλαγών με τις ΗΠΑ.
Όπως πρόσφατα ανακοίνωσαν τα Διεθνή ΜΜΕ ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ κ Trump ζήτησε την αναθεώρηση της συμφωνίας καθώς έκρινε ότι ευνοεί την Κούβα, όχι τις ΗΠΑ.
http://www.foxnews.com/world/2015/07/16/former-imf-chief-dominique-strauss-kahn-to-advise-cuba-on-us-business-relations.html
Η πασίγνωστη Warner Bros λέγεται ότι εδώ και δύο χρόνια ετοιμάζει ένα νέο φιλμ με πιθανό τίτλο The Libertine που βασίζεται στο επεισόδιο της «σεξουαλικής συνεύρεσης» με μία Αφρικανικής καταγωγής καμαριέρα στο Ξενοδοχείο SOFITEL της Νέας Υόρκης και τον τότε πανίσχυρο σε Διεθνές επίπεδο Γενικό Διευθυντή του ΔΝΤ κ  Dominique Strauss-Kahn. Το φιλμ θα είναι μια «δραματική διακωμώδηση» του επεισοδίου που συντάραξε την παγκόσμια κοινή γνώμη.
Ίσως κάποιοι φίλοι και φίλες αναγνώστες του blog να γνωρίζουν ότι προηγήθηκε ένα φιλμ με τίτλο Welcome to New York και περιεχόμενο που θύμιζε τη ζωή και τον τύπο του ανδρός που είναι ο κ Strauss-Kahn στο οποίο πρωταγωνιστούσαν ο Gerard Depardieu και η Jacqueline Bisset.
Η τρίτη κατά σειρά σύζυγος του κ  Strauss-Kahn, η ευκατάστατη οικονομικά λόγω κληρονομιάς και επιτυχημένη επαγγελματικά Δημοσιογράφος κ Anne Sinclair, είχε δηλώσει σε τηλεοπτική συνέντευξη τον Αύγουστο του 2012 ότι το ζεύγος βρισκόταν σε διάσταση και, όπως έγινε γνωστό, το διαζύγιό τους εκδόθηκε τον Μάρτιο του 2013.
Αξίζει να θυμηθούμε ότι η καμαριέρα κ Diallo είχε καταγγείλει «βιασμό» ενώ ο k Strauss-Kahn υποστήριζε ότι επρόκειτο για σεξουαλική συνεύρεση με «κοινή συναίνεση»…
Η κατηγορία για «βιασμό» αποσύρθηκε από τις Αρχές της Νέας Υόρκης που έκριναν ότι δεν υπήρχαν επαρκή ενοχοποιητικά στοιχεία για ορκωτό Δικαστήριο αλλά υπήρξε και άλλη δίκη για «μαστροπεία» στην Πατρίδα του Γαλλία που «έκλεισε» αθωωτικά αλλά, όπως γνωρίζουμε, πριν «κλείσουν» στοίχησαν στον Γάλλο πολιτικό όχι μόνο τη θέση του στο ΔΝΤ αλλά και το τέλος των φιλοδοξιών του ως υποψηφίου Προέδρου στις Γαλλικές εκλογές του 2012 όπου ο κ Hollande νίκησε τον κ Sarkozy.
Θα σας ενδιέφερε να μάθετε πού ζει και με τι ασχολείται η 36χρονη Αφρικανικής καταγωγής «καμαριέρα», Κυρία Nafissatou Diallo που είχε κατηγορήσει για «βιασμό» τον πανίσχυρο τότε Γάλλο Γενικό Διευθυντή του ΔΝΤ μετά την εξωδικαστική «επίλυση των διαφορών» της με τον κατηγορούμενο και την καταβολή αγνώστου ύψους χρηματικού ποσού(υπάρχουν ανεπίσημες αναφορές για περίπου ενάμιση εκατομμύριο δολάρια) προς «αποκατάσταση της τιμής της»;
Ενώ ο «έκπτωτος» από το αξίωμα του ΔΝΤ Dr. Dominique Strauss-Kahn «ψηνόταν» αντιμέτωπος με τη Γαλλική Δικαιοσύνη για εμπλοκή σε υπόθεση «μαστροπείας» (από την οποία τελικά κρίθηκε αθώος και απαλλάχθηκε) εκείνη επέβλεπε τις εργασίες στο εστιατόριο της «Chez AMINA» στο BRONX της Νέας Υόρκης όπου προσφέρει Αφρικανικό, Ισπανικό και παραδοσιακό Αμερικανικό μενού, κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή της όχι πια ως καμαριέρα σε Ξενοδοχείο…
Κλείνω υπενθυμίζοντας το γνωστό «Μεγάλα Καράβια, Μεγάλες Φουρτούνες» και, καλοπροαίρετα, καθώς πρόσφατα είχαμε τις Προεδρικές εκλογές στη Γαλλία, αναρωτιέμαι μήπως είχε έρθει η ώρα οι σεξουαλικές «αδυναμίες», δηλαδή «η αχίλλειος πτέρνα» ενός ικανού επιστήμονα και πολιτικού, να λειτουργήσουν ως το «άλλοθι» για την πτώση του από την κορυφή του ΔΝΤ αλλά ΚΑΙ από τις φιλοδοξίες του για την Γαλλική Προεδρία;
Εσείς τι λέτε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις